Kitesurf-marktonderzoek 2020-2025

Kitesurf-marktonderzoek
Kitesurf-marktonderzoek 2020-2026. Foto: Renée Boerrigter

Heb je interesse in de kitesurf-industrie? Dan ben je wellicht geïnteresseerd in het kitesurf marktonderzoek 2020-2025 dat recent is uitgebracht. Voor ‘slechts’ 2.950 dollar koop je het totale marktonderzoek. 😉 Voor ons veel te gek natuurlijk, want KitesurfPro is hobby. Maar interessant is het wat ons betreft zeker.

Inhoud kitesurf-marktonderzoek 2020-2025

In het marktonderzoek wordt de markt in kaart gebracht vanuit verschillende invalshoeken. Van marktomvang, marktomvang per kitesport tot aan leidende kitesurf-merken en kenmerken van de kitesurf-industrie. Daarnaast bevat het onderzoek een prognose voor de kitesurf-markt tot 2025. Een prognose met vooruitzichten voor industriële innovaties, marktinvesteringsscenario’s en strategieën. De prognoses zijn gebaseerd op een diepgaande studieanalyse. Deze is gedaan naar de belangrijke marktsegmenten, trends, marktgroei en branchebeperkingen.

Ook wordt er ingegaan op uitdagingen en mogelijkheden die helpen om de uitdagingen aan te pakken. Als laatste is de impact van Corona (Covid-19) in kaart gebracht waarbij een scenario voor de kitesurf-markt wordt geschetst.

Marktonderzoek kitesurfen
Marktonderzoek kitesurfen 2020-2026. Foto: Renée Boerrigter

Marktonderzoek naar kitesurf-merken

Het kitesurf-marktonderzoek onderzoeksrapport geeft tevens een beschrijving per merk, de belangrijkste activiteiten, totale omzet, verkoop, marktaandeel en groeipercentage. Ook zou inzicht verschaft worden in de toeleveringsketen van de productie, economische en omgevingsfactoren, die van invloed zijn op de groei van de kitesurf-merken.

Prijs

De prijs betreft 2.950 dollar voor een licentie voor één gebruiker. Zoals gesteld is dit ons veel te gek natuurlijk, want KitesurfPro is hobby. 😉 Maar interessant is het zeker. Dus mocht jij meer informatie hebben over de kitesurf-industrie, deel het gerust als reactie.

Overzicht alle kitesurf-merken wereldwijd →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Overzicht alle kitesurf merken wereldwijd
Fotoserie testdag Duotone, Naish en Reedin Maasvlakte Slufter
kitesurf aanbiedingen