Overzicht kitesurfscholen voor kitesurfles

2
Beginnen met kitesurfen doe je met kitesurfles

Kitesurfen jouw droom? Lees op https://kitesurfpro.nl hoe een kitesurfles verloopt en bekijk het kitesurfles overzicht kitesurfscholen. Stel ook gerust een vraag.

Posted by Kitesurfers Nederland on Monday, August 3, 2020

Kitesurfles is een waardevolle en zeg maar gerust noodzakelijke investering waar je veel plezier van hebt als je later met je eigen kitesurf-materiaal het water op gaat. Daarom hebben we een overzicht kitesurfscholen voor kitesurfles voor je samengesteld. Door heel Nederland zijn kitesurfles scholen te vinden. Het fijnst is natuurlijk een kiteschool in jouw omgeving of op een van de kitespots waar je later zelf ook wilt gaan kitesurfen.

kitesuf-kitesurfscholen-voor-kitesurfcursus
Kitesurfen jouw droom? Beginnen met kitesurfen doe je met kitesurfles

Op deze pagina vind je een lijst met de kitesurfles training centers. We hebben in totaal met bijna 50 kitescholen in Nederland contact gezocht. In het kitesurfles overzicht kitesurfscholen zijn de gegevens opgenomen van de kitesurfscholen die ons akkoord hebben gegeven hun gegevens te tonen.

Zo verloopt kitesurfles

Om te beginnen zijn er verschillende soorten kitesurfles. Je kunt privéles nemen of ervoor kiezen om in een groepje les te nemen. Als je in een groep les neemt zul je wat meer rust hebben tijdens de les doordat je de oefeningen om de beurt uitvoert. Dit helpt je ook om te zien hoe anderen het doen en daar leer je ook van. Groepslessen zijn over het algemeen met 3 mensen. Lees hier uitgebreid hoe kitesurfles verloopt.

Bekijk het overzicht kitesurfscholen voor kitesurfles.

2 REACTIES

 1. De totale lijst met kitesurfscholen die we tot nu toe hebben mogen toevoegen bevat:

  Kitesurfschool-Challenge
  NorthWest Kiteboarding
  Vertigo Sports
  Kitefeel
  Antix Sports
  Leer Kitesurfen
  Kitesurfschool Best

  Deze kitesurfscholen geven als totaal kitesurfles op de volgende locaties:

  Oostvoorne
  Makkum-Kornwerderzand
  Petten-Camperduin
  Vrouwenpolder
  Medemblik
  Schellinkhout
  Mirns
  Waddeneilanden
  Workum
  IJmuiden
  Muiderberg
  Wijk aan Zee
  Strand Horst
  Zandvoort
  Scheveningen
  Zandmotor

  Vervolgupdates doen we op de ingerichte pagina voor kitesurfscholen: https://kitesurfpro.nl/kitesurfles-overzicht-kitesurfscholen-nederland-belgie-leren-kitesurfen/

PLAATS EEN REACTIE

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in