Kitesurf verzekering Sportzeker: kitesurf schade en reisverzekering

kitesurf verzekering sportzeker

Ons oog viel op een gave actie van Sportzeker. Het biedt onder andere kitesurfers een reisverzekering die ook nog eens materiaal verzekert in Nederland. Sportzeker is opgericht door watersporters en ontstaan vanuit de behoefte watersporters een verzekering te kunnen bieden waarmee ze onbezorgd het water op kunnen. Bekijk de details van de kitesurf verzekering in dit blog.

Wat biedt de kitesurfverzekering?

Met een kitesurfverzekering van Sportzeker ben je het verzekerd bij schade- en diefstal. Daarnaast wordt direct een reisverzekering voor het kitesurfen geboden. Je kan de verzekering samenstellen zoals je wilt. De verzekering omvat de volgende mogelijkheden c.q. dekking:

  • materiaalverzekering voor je kitesurfmateriaal met een dekking van 3500 Euro;
  • reisverzekering via a.s.r. verzekeringen;
  • aansprakelijkheidsverzekering bij kitesurfongelukken (optioneel);
  • ook een aantal andere sporten zijn meeverzekerd. Dus doe je ook aan wingfoilen of windsurfen, dan ben je hiervoor ook verzekerd.

Voorbeelden dekking kitesurfverzekering

Een klant die zijn volledige uitrusting verloor of een foiler die zijn racefoil (ter waarde van €3200) verloor. SportZeker heeft voor volledige vergoeding gezorgd.”

reisverzekering kitesurfen
Reisverzekering kitesurfen iets voor jou? Bekijk het zelf…

Sportzeker geeft nog een aantal voorbeelden van situaties en de schade-afhandeling.

  • “Een Flysurfer kwam in een boom met als resultaat: tientallen kleine gaatjes in de kite… Een dure aangelegenheid maar SportZeker zorgde voor volledige dekking.”
  • “Een kiter die in Zeeland zijn hele set moest loslaten en 2 km terug moest zwemmen… Zijn volledige set werd vergoed!”
  • “Een klant die naar Dakhla ging en haar hele boardbag is weg. Met airtag weet ze waar hij ligt, maar de airline kan hem niet vinden. Totaal ook rond de 3000 euro schade”.

Sportzeker samenwerking voor NKV-leden

Voor de kitesurfverzekering van Sportzeker hoef je geen lid te zijn van de Nederlandse Kitesurf Vereniging (NKV). Ben je wel lid, dan krijg je een cash back van 9,95 euro via het speciale NKV-leden aanmeldformulier op Sportzeker.nl.

Als NKV-lid heb je al de aansprakelijkheid tijdens kitesurfen verzekerd, dus dit hoef je niet meer af te sluiten bij Sportzeker.

Meer informatie en verzekering afsluiten

Heb je een verzekering nodig voor kitesurfen? Dat is aan jezelf. De NKV en Sportzeker bieden de beste mogelijkheden op maat voor kitesurfers en andere sporters. Meer informatie over de kitesurfverzekering is de lezen via Sportzeker.nl. Daarnaast kan je daar de verzekering ook direct afsluiten. Meer informatie over de NKV vind je op onze speciale NKV pagina en lid worden kan direct op de site van het de NKV.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Wedstrijdkalender-Nederlandse-Kampioenschappen-kitesurfen Red Bull Megaloop
NKV safety event 2023
Kitesurf Vereniging. Steun het NKV en wordt lid. Foto: zomaar een zomerse dag op kitespot Brouwerdam