Wind voorspelling vandaag, morgen en verder

Kitesurf wind - Weer en windvoorspelling
Bekijk de beste weer en windvoorspelling via de links op onze weer en wind pagina's

Op deze pagina en subpagina’s bekijk je de wind voorspelling vandaag, morgen en verder vooruit. We gebruiken de beste wind voorspellingen data en sites voor een zo goed mogelijke windvoorspelling. Daarnaast kan je ook de actuele windkracht bekijken en de beste links voor de weer- en windvoorspelling.

Tip: sla deze pagina op het beginscherm van je smartphone op (zo werkt het).

Beste wind voorspelling

Windy actueel en wind voorspelling

Windy wind voorspelling geeft zowel de actuele wind weer als de wind voorspelling weer. Verder ook de windrichting voorspelling tot 2 dagen vooruit. Daarnaast kan je op de legenda klikken en bijvoorbeeld de verwachte windstoten bekijken en per locatie inzoomen.

Actuelewind actueel en windkracht voorspelling

Actuele wind per kitespot Nederland - Actuelewind.nl

Acuelewind.nl is een speciaal gemaakte winddata website met daarop actuele wind data inclusief vragen van meer dan 30 kitespots. Specifiek wordt per kitespot ook aangeven hoe de windrichting is. Voor de windvoorspelling per kitespot wordt winddata getoond van Windfinder.

Firestorm: actuele windkracht vs voorspelling met getij

Windvoorspelling, actuele wind en getijde op Karel.Firestorm.nl

Karel.firestorm.nl is een initiatief van Karel. Zijn geïntegreerde grafieken geven een goed overzicht van Brouwerdam, Hoek van Holland, IJmuiden en Den Helder. Zowel van de actuele wind en windvlagen. Daarnaast ook van de windvoorspelling de komende uren inclusief waterstanden.

KNMI windrichting, windkracht en windstoten

Windrichting voorspelling, windstoten, windkracht, windsnelheid op KNMI.nl

KNMI.nl is het specifieke Nederlandse Meteorologisch instituut. Je kan er raadplegen of er waarschuwingen zijn. Zo ja, welke code van kracht is. Daarnaast heb je verschillende kaarten en tabellen. Bijvoorbeeld van de actuele windkracht (bft), windsnelheid (m/s) en windstoten (km/uur).

Rijkswaterstaat actuele wind en windvoorspelling

Rijkswaterstaat actuele wind en verwachting

Op waterinfo.rws.nl vind je een dynamisch kaart van Nederland met daarop de actuele windkracht en een legenda. Ook kan je ook 3 opties selecteren voor de windvoorspelling op veel locaties.

Weerplaza actueel wind en voorspelling

Weerplaza wind overzicht met windstoten

Weerplaza.nl heeft verschillende weerkaarten. Zo ook een interessante actueel wind overzicht met de mogelijk de windverwachting tot 2 dagen vooruit te bekijken. Daarnaast kan je een kaart oproepen met daarop de windstoten.

Buienradar gevoelstemperatuur

De gevoelstemperatuur (wind chill) wordt berekend aan de hand van de gemeten temperatuur en de windsnelheid. Immers, hoe kouder het is en hoe harder het waait, des te kouder voelt het aan. Lees meer over gevoelstemperatuur of raadpleeg de actuele gevoelstemperatuur.

Sneewradar: sneeuwval en voorspelling

Sneeuw radar voor de actuele sneeuwval en verwachte sneeuw in cm in Nederland

Naast de links naar de beste bronnen voor de actuele wind en windvoorspelling voor kitesurfers hierbij een link naar een sneeuwradar. Voor snowkiters speciaal een link naar buienradar sneeuwradar met de actuele sneeuwval en sneeuw voorspelling in Nederland.

Conclusie wind voorspelling

Het voorspellen van de wind is niet zomaar iets. Daarnaast is het een verantwoordelijke taak. Neem bijvoorbeeld de wind voorspelling. Die is natuurlijk niet alleen bedoeld voor kitesurfers, wingfoilers of andere watersporters. Nee, denk eens aan de scheepvaart, luchtvaart, transport, tuinders, kraanmachinisten etc. Voor al deze sectoren en beroepen is de voorspelling van de wind cruciaal. Bekijk via onderstaande links ook nog andere relevante informatie over het weer en de wind.

Windvoorspelling subpagina’s

Naast de beste links naar de actuele wind hieronder de subpagina’s. Bijvoorbeeld naar informatie over windvoorspelling (2) een aantal dagen vooruit.