Kitesurf-shops in Nederland

Kitesurf winkels gesloten maar werken door tijdens Covid-19 lockdown
Overzicht kitesurf-shops in Nederland. Foto: voorbeeld kitesurf-winkel Surfshop Brunotti Beachclub

Kitesurf-shops zijn er door heel Nederland. Omdat het als beginnende kitesurfer belangrijk is je goed te laten informeren, hebben bijna alle kitesurf-shops een winkel. In de winkel kan je verschillende kitesurf uitrusting zien, voelen en passen. Ook kan je op deze wijze instructie krijgen over het specifieke materiaal dat je aan wilt schaffen. Daarnaast heeft bijna iedere kitesurf-winkel een webshop waarin je online kitesurf-uitrusting kan bestellen. Verder hebben veel kite shops een nieuwsbrief om je op in te schrijven. Zo word je op de hoogte gehouden van nieuws en interessante aanbiedingen.

Overzicht kitesurf-winkels Nederland

Shops voor kiten met passie

Door al de jaren heen is onze ervaring dat shops veel passie hebben voor het kiten. Zo zijn shophouders en personeel vaak zelf ook gepassioneerde kitesurfers. Ze helpen anderen graag op weg. Bovendien komen we ze zelfs regelmatig op het water tegen.

Kitesurf-shops Nederland

Test- en demodagen

Ten slotte bieden veel kitesurf-shops de mogelijk om materiaal te testen. Bekijk een impressie van een test- en demodag. Hoe gaaf is dat! Check je eigen lokale kitesurf-shop voor mogelijkheden, want er is vaak veel mogelijkheid voor het testen van kitesurf materiaal.

Kiten shops

Extra activiteiten

Een aantal kitesurf-shops biedt ook de mogelijkheid voor het volgen van kitesurf-les. Ook worden regelmatig kitesurf-kampen voor kinderen en jongeren georganiseerd. Daarnaast kan er bij veel kitesurf-winkels een complete kitesurf-set gekocht of zelfs gehuurd worden. Verder krijg je vooral zorgvuldig advies over wat voor kitesurf-materiaal bij jouw vaardigheidsniveau past. Sommige kitesurf-shops bieden je op deze manier de mogelijkheid om je daadwerkelijk het water op te helpen. Ze helpen je tot kitesurfer te bekronen en te besmetten met het ‘kitesurf-virus’.

kitesurfkamp-summercamp-kitesurflessen
Kitesurfkamp: een toffe tijd. Voorbeeld kitesurf summercamp BLOW.surf.nl

Een greep uit de activiteiten van kitesurf-shops:

  • kitesurf-uitrusting advies: ook voor de aankoop van een complete kitesurf-set;
  • kitesurf-materiaal testen: testen van kites, kiteboards, kite-barren etc.;
  • reparatie kitesurf-materiaal: bijvoorbeeld voor als je een gat of scheur in het doek van je kite hebt;
  • verhuur van een complete kitesurf-set;
  • kitesurf-les: kitesurf-lessen zowel privé als in groepen;
  • kitesurf-kamp: kitesurf-kampen voor kinderen, jongeren en complete ‘summercamps’.

Dit is het complete overzicht van alle kitesurf-shops in Nederland. Wanneer je een kitesurf-winkel in dit overzicht mist, laat het ons dan even weten.