Kitesurf shops in Nederland

Kitesurf winkels gesloten maar werken door tijdens Covid-19 lockdown
Overzicht kitesurf shops in Nederland. Foto: voorbeeld kitesurf winkel Eurofuncenter vestiging Oostvoorne

Kitesurf shops zijn er door heel Nederland. Omdat het als beginnende kitesurfer belangrijk is je goed te laten informeren, hebben bijna alle kitesurf shops een winkel. In de winkel kan je verschillende kitesurf uitrusting zien, voelen en passen. Ook kan je op deze wijze instructie krijgen over het specifieke materiaal dat je aan wilt schaffen. Daarnaast heeft bijna iedere kitesurf winkel een webshop waarin je online kitesurf uitrusting kan bestellen. Verder hebben veel kite shops een nieuwsbrief om je op in te schrijven. Zo word je op de hoogte gehouden van nieuws en interessante aanbiedingen.

Ten slotte bieden veel kitesurf shops de mogelijk om materiaal te testen. Hoe gaaf is dat! Check je eigen lokale kitesurf shop voor mogelijkheden, want er is vaak veel mogelijkheid voor het testen van kitesurf materiaal.

Overzicht kitesurf winkels Nederland

Gepassioneerde kitesurfers

Door al de jaren heen is onze ervaring dat de kitesurf shophouders en personeel vooral ook gepassioneerde kitesurfers zijn. Ze helpen anderen graag op weg. Bovendien komen we ze zelfs regelmatig op het water tegen.

Kitesurf shop extra activiteiten

Een aantal kitesurf shops biedt ook de mogelijkheid voor het volgen van kitesurf les. Ook worden regelmatig kitesurf kampen voor kinderen en jongeren georganiseerd. Daarnaast kan er bij veel kitesurf winkels een complete kitesurf set gekocht of zelfs gehuurd worden. Verder krijg je vooral zorgvuldig advies over wat voor kitesurf materiaal bij jouw vaardigheidsniveau past. Sommige kitesurf shops bieden je op deze manier de mogelijkheid om je daadwerkelijk het water op te helpen. Ze helpen je tot kitesurfer te bekronen en te besmetten met het ‘kitesurf virus’. Een greep uit de activiteiten van kitesurf shops:

kitesurfkamp-summercamp-kitesurflessen
Kitesurfkamp: een toffe tijd. Voorbeeld kitesurf summercamp BLOW.surf.nl
  • kitesurf uitrusting aankoop advies: ook voor de aankoop van een complete kitesurf set
  • kitesurf materiaal testen: testen van kites, kiteboards, kite barren etc.
  • reparatie kitesurf materiaal: bijvoorbeeld voor als je een gat of scheur in het doek van je kite hebt
  • verhuur van een complete kitesurf set
  • kitesurf les: kitesurf lessen zowel privé als in groepen
  • kitesurf kamp: kitesurf kampen voor kinderen, jongeren en complete ‘summercamps’.

Overzicht kitesurf shops in Nederland. Wanneer je een kitesurf winkel in dit overzicht mist, laat het ons dan even weten.