Fotoserie testdag Duotone, Naish en Reedin Maasvlakte Slufter

Fotoserie testdag Duotone, Naish en Reedin Maasvlakte Slufter
Fotoserie testdag Duotone, Naish en Reedin Maasvlakte Slufter

We hielpen op Hemelvaartsdag mee met de door Eurofuncenter georganiseerde testdag op de Maasvlakte Slufter. Daarbij waren vertegenwoordigers van de kitesurf-merken Duotone, Naish en Reedin aanwezig die flink uitstalden met kitesurf-materiaal. Daarnaast werden we getrakteerd op mooi kitesurf-weer. De wind nam gedurende de dag alleen maar toe. Zo konden we na de testdag zelf ook nog even het water op.

Advies: pak je kans en test kites

Heb je de kans gemist om te testen? Geen punt. Er komen er namelijk nog genoeg aan en kitesurf-shops hebben vaak ook testmateriaal in de shop liggen om uit te lenen. Bekijk de mogelijkheden bij de kitesurf-shops bij jou in de buurt. Op testdagen kan je verschillende kites, kiteboard en toebehoren testen en zodoende zelf het verschil ervaren. Zo maak je de beste keuze voor de aanschaf van nieuw materiaal. Via onze informatie kan je zelf vast meer te weten komen over kites en kiteboards.

Zo werkt het testen

Het werkt makkelijk. Je maakt een praatje voor advies en zodat vertegenwoordigers vertrouwen hebben je het materiaal uit te lenen. Vervolgens schrijf je je in en ga je onder begeleiding het water op om een half uurtje zelf te testen. Daarnaast zijn testdagen natuurlijk ook gewoon gezellig.

Fotoserie testdag 27 mei 2022

2 reacties

  1. Het was een top dag. Met veel plezier de kites kunnen testen en heeft me goed geholpen met het maken van een keuze.

    Dank jullie wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

ALUULA Composites
Kitesurf marktonderzoek
Wingfoilen met weinig wind. Een optie voor bij 5 knopen