Kitesurf-marktonderzoek 2022-2028

Kitesurf marktonderzoek

Heb je interesse in de kitesurf-industrie? Dan ben je wellicht geïnteresseerd in het kitesurf marktonderzoek 2022-2028 dat recent is uitgebracht. Voor ‘slechts’ 3.260 dollar koop je het totale marktonderzoek. 😉 Voor ons veel te gek natuurlijk, want KitesurfPro is hobby. Maar interessant is het wat ons betreft zeker.

Inhoud kitesurf-marktonderzoek 2022-2028

In het marktonderzoek wordt de markt in kaart gebracht vanuit verschillende invalshoeken. Van marktomvang, marktomvang per kitesport tot aan leidende kitesurf-merken en kenmerken van de kitesurf-industrie. Daarnaast bevat het onderzoek een prognose voor de kitesurf-markt tot 2028. Een prognose met vooruitzichten voor industriële innovaties, marktinvesteringsscenario’s en strategieën.

De prognoses zijn gebaseerd op een diepgaande studieanalyse. Deze is gedaan naar de belangrijke marktsegmenten, trends, marktgroei en branchebeperkingen. Ook wordt er ingegaan op uitdagingen en mogelijkheden die ontstaan zijn door en na Corona (Covid-19).

Zo leer je ook een kiteloop zonder blessures… Bekijk het kiteloop tutorial.

Marktonderzoek naar kitesurf-merken

Het kitesurf-marktonderzoek onderzoeksrapport geeft tevens een beschrijving per merk, de belangrijkste activiteiten, totale omzet, verkoop, marktaandeel en groeipercentage. Ook zou inzicht verschaft worden in de toeleveringsketen van de productie, economische en omgevingsfactoren, die van invloed zijn op de groei van de kitesurf-merken.

Prijs

De prijs betreft 3.260 dollar voor een licentie voor één gebruiker. Zoals gesteld is dit ons veel te gek natuurlijk, want KitesurfPro is hobby. 😉 Maar interessant is het zeker. Dus mocht jij meer informatie hebben over de kitesurf-industrie, deel het gerust als reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Overzicht alle kitesurf merken wereldwijd
Switch kites gekocht door Ventum Kiteboarding
Fotoserie testdag Duotone, Naish en Reedin Maasvlakte Slufter