Begint Martin Vari een kitemerk?

Iedereen heeft het over Young guns. Denk dan aan de boys die de Internationale scène domineren.( Kevin Langeree, Aaron Halow, enz) Deze mannen worden constant op de rug gezeten door die zogenoemde young guns.

Maar wat is er nu eigenlijk allemaal terecht gekomen van de mannen die de sport gemaakt hebben vele jaren geleden? Old guns: namen zoals Flash Austin, Lou Wainman.

Je ziet dat deze riders (Old guns) meestal te oud zijn (helaas) om mee te kunnen op het hoogste freestyle gebied. (PKRA) Volledige sponsoring is daarom ook meestal moeilijk.

Ze zijn echter in sommige gevallen nog erg betrokken bij de kitesurf sport. Een trend is dat vele mannen van vroeger een eigen kite merk gaan neerzetten. Iedereen kent Robby Naish natuurlijk. Maar sinds kort hoor je ook meer over Wainman kiteboarding. Deze neemt in zijn nieuwe kitemerk gelijk een old gun mee zijn naam is Franz Olry. Een andere old gun is Martin Vari. Martin gaat blijkbaar zijn eigen merk opzetten. De site is al online, echter met alleen een contact button en weinig info.

Meer info: www.varikites.com

3 reacties

  1. Slis of Chris, waarom zet je je naam als Slis bij een wainman hawaii kite “review” op hanglos.nl, terwijl je gewoon geafillieerd bent met wainman hawaii?

    En dan weer een persberichtje als “wainman hawaii nederland”, vervolgens weer slis aka wainman hawaii die 100x moet herhalen dat er een man met een pet, olry, naar NL komt, fijn.. als je dan toch je merkje in de aandacht wilt houden speel dan gewoon open kaart en werk of vanuit 1 profiel of zet erbij dat je voor een merk werkt, zo voorkom je de schijn van belangenverstrengeling wat zonde is op een verder goede site als hanglos…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *