Stereotype surfende man?

Surfende mannen pas op! Zo wordt er over je gedacht..

Of toch niet? Stereotypen zijn er in alle soorten en maten. In reclames zijn het altijd de mannen die de auto’s besturen en de vrouwen die een wasmiddel aanprijzen. Alsof mannen nooit wassen en vrouwen nooit autorijden. In onderstaande link staat een column van een dame die ervaring heeft met surfende mannen. Herkennen jullie jezelf hierin? Na het lezen van dit stuk restte mij nog maar één vraag. Hoe zit het eigenlijk met surfende vrouwen?

Mannen op planken

5 reacties

  1. Haha, mooi Marcel. Maar elke gek zijn gebrek he. Anderen hebben dit weer met andere dingen. Materialisten bijvoorbeeld; wekelijks naar de mediamarkt en een huis vol met zooi.

  2. Ai, daar zitten toch wel een groot aantal waarheden in opgesloten. Je vergeet nog de beperking van de hoeveelheid bagage die je als vrouw mee mag nemen omdat de gear persé mee moet, de uren dat hij op het strand hangt, hopend op wind. De kale canarische eilanden waar je alleen maar op het zwarte strand kunt hangen. De uren achter de pc, de exacte windgegevens volgend en op diverse fora rondhangend. De oudere surfers waar de vrouw het uiteindelijk toch heeft opgegeven en dus met echtscheiding tot gevolg. En wat over windsurfers die zich hebben laten omscholen tot kitesurfer ?

  3. “Kitesurfers zijn thrillseekers. Een brave Hendrik heeft er geen behoefte aan om ondersteboven 6 meter boven de golven een handstand op een plank te doen terwijl hij met één hand aan een vlieger hangt. Je kan er met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid vanuit gaan dat dit thrillseeken zich niet beperkt tot zijn capriolen in de lucht. Kitesurfers zijn materialistisch en eigenwijs ingesteld. Ze hebben vaak een beroep waar ze hun eigen agenda kunnen bepalen, waar ze met veel geld en/of verantwoordelijkheid te maken hebben en waar ze genoeg mee verdienen (zelfstandig ondernemer, chirurg, advocaat). Dus tenzij je geen problemen hebt met een open relatie (of vreemdgaan) en kinky handstanden in bed, moet je dergelijke surfers links laten liggen.”

    Hahaha moet hier erg om lachen!!! Ehmmm zo materialistisch zijn we toch ook weer niet. Ik niet in ieder geval 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *