Tweedehands kitesurf materiaal kopen

Tweedehands kitesurf materiaal kopen
Tweedehands kitesurf materiaal kopen

Het is begrijpelijk, dat je na je eerste kite les tweedehands kitesurf materiaal aan wilt schaffen. Je hebt tijdens je les meegemaakt dat de kite flink hard op het water of / en strand terecht kan komen.

Tevens is het begrijpelijk, dat je gaat voor tweedehands materiaal om onze mooie sport betaalbaar te houden. Het nieuwste materiaal waarin de laatste ontwikkelingen op het gebied van performance en veiligheid verwerkt zijn, heeft immers een prijs!

Maar waar vind je nu 2e hands kiteboard materiaal? En heb je hierop tevens garantie?

Er zijn verschillende shops die 2e hand kiteboard materiaal aanbieden. Er zijn tevens shops die beursdagen organiseren waarop kiteboarder 2e hands materiaal in kunnen brengen tegen een met de shop afgesproken minimumprijs die ze ervoor willen hebben. De shop probeert vervolgens het materiaal op de vooraf aangekondigde dag te verkopen.

tweedehands kitesurf materiaal in de kitesurf winkel

Tip 1: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van kitesurf winkels

Schrijf je in op nieuwsbrieven van de verschillende kiteboardshop websites. Je maakt kans op attenties van leegverkopen en 2e hands beursdagen. Ga naar de shoplinks, klik hier..

tweedehands kitesurf materiaal kopen
Tips voor tweedehands kitesurf materiaal kopen

Tip 2: Zoek online naar tweedehands kitesurf materiaal

Online kun je tevens terecht voor 2e hands kitesurf materiaal. Hier een opsomming van de beste links naar websites waar 2e hands kitesurf materiaal wordt aangeboden.

Garantie op tweedehands kitesurf materiaal

Sommige kitemerken hebben internationale garantievoorwaarden op de site staan. Ook op 2e hands materiaal heb je in sommige situaties dus garantie. Lees de voorwaarden en uitsluitsel regels goed door. Garantie wordt uitsluitend gegeven op fabricagefouten, dus niet op gebruikersslijtage. Indien je 2e hands kiteboardmateriaal aanschaft via een kiteboardshop heb je een vast punt om naar terug te gaan als er iets mis is. Je hebt dan weliswaar wellicht geen garantie, maar een goed shophouder zal je niet in de kou laten staan en je zo goed mogelijk helpen zodat je snel weer het water op kan!

2 reacties

  1. Hiervoor zijn diverse fora handig, om informatie e.d. te winnen.

    Tweedehands spullen sowieso altijd controleren op slijtage etc, echter weten beginners nog niet waar ze op moeten letten en kopen ze zo iets wat te oud/versleten o.i.d. is.

    Overigens gaat het er in sommige kitewinkels ook niet helemaal netjes aan toe, beginners kan je van alles wijsmaken.

    handig is om bij aanschaf van materiaal iemand meenemen die er verstand van heeft.

  2. Ik kitesurf al sinds 2001 en kijk ook al zolang naar het aanbod van materiaal op het internet, ook geef ik al 3 en een half jaar les. Mijn conclusie is dat als je nog niet goed weet je niet naar marktplaats moet gaan. Niet vanwegen negatieve publiciteit of iets in die richting maar ik heb daar zoveel onveilige, te oude, oncomplete, slecht zelfgemaakte spullen tegengekomen. Voor nog de volle mep van 600euro maar ook tot niets a 40euro. Ook al kan het verlijdelijk lijken als je een klein budget hebt er is echt betaalbaar beter materiaal. Kijk het liefst bij de kitesite op de 2e hands pagina daar zitten mensen die er meer vanaf weten en voor meest redelijke prijs/jaar/kwaliteit. Het is voor je eigen veiligheid. Ken je de markt echter heel goed dan kan je op marktplaats ook goede deals vinden maar die zijn er niet veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

tweedehands kitesurf materiaal in de kitesurf winkel