Cumbuco kitesurf impressie ‘Out of the box’

Cumbuco kitesurf
Cumbuco kitesurf impressie in Duotone Out of the Box 3

Ons oog viel op de Out of the Box video’s van Duotone. De derde editie staat in het teken van de Global Kiteboarding Association (GKA) wereldkampioenschappen. Kortweg de GKA World Tour. In bijna 13 minuten word je meegenomen in de freestyle scené op het hoogste niveau. Prachtig om te zien! Daarnaast geeft de video een mooie impressie van wat de Cumbuco kitesurfspot te bieden heeft. Een aanrader.

Cumbuco kitesurfspot

Aan de noordoostkust van Brazilië ligt Cumbuco, misschien wel de meest populaire freestyle kitesurfspot van de wereld. Vaak geschikte wind, een fijne temperatuur en altijd vlak water in de lagunes maken de spot zo perfect. De meest windzekere periode voor een kitesurfvakantie naar Cumbuco is van september tot en met december. Veel meer tips over transport, kosten, verblijf, andere gave plaatsen om te bezoeken en het kitesurfen zelf vind je in de video.

Cumbuco kitesurf impressie in ‘Out of the box’ van Duotone

Ecosysteem en hotels Cumbuco

Daarnaast is er door de jaren heen een heus kitesurf ecosysteem ontstaan dat het kitesurfers aangenaam maakt er te vertoeven. Er zijn bijvoorbeeld plaatsen en hotels rondom Cumbuco van verschillende prijsklasse voor verschillende doelgroepen kitesurfers. Alles wat je nodig hebt is dus voorhanden voor gave sessies en verblijf met mede-kitesurfers. Mocht je nog een kitesurfvakantie willen boeken, dan kan je Cumbuco zeker meenemen bij je zoektocht.

Ben je op zoek naar geschikte kitesurfspots in Nederland. Bekijk dan onze kitesurfspot Nederland pagina’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

kitesurf-podcast-redding-maasvlakte
Wheels to wave downwinder voor rolstoel-kitesurfers
Achensee