Windkracht vandaag – Bekijk direct de actuele wind vandaag

windkracht vandaag
Bekijk direct de windkracht vandaag. Vergelijk de bronnen voor de beste informatie.

Hoe hard waait het vandaag? Op deze pagina en subpagina’s bekijk je alles over wind. Bijvoorbeeld de actuele windkracht vandaag, de actuele weersituatie en waterstand. Naast de actuele wind hebben we ook de beste links voor de weer en windvoorspelling. Daarbij maken we de vertaalslag naar kitesurfen en wingfoilen. Zo is bijvoorbeeld telkens belangrijk jezelf de vraag te stellen: “Kan ik vandaag kitesurfen?” Lees hier waar je op moet letten. Tip: sla deze pagina op je beginscherm op van je smartphone (zo werkt het).

Beste windkracht vandaag data

Windy actueel en windvoorspelling

Windy windkracht voorspelling geeft zowel de actuele windkracht vandaag als de wind voorspelling weer. Verder ook de windrichting voorspelling tot 2 dagen vooruit. Daarnaast kan je op de legenda klikken en bijvoorbeeld de verwachte windstoten bekijken en per locatie inzoomen. Zo kan je voor je eigen woonplaats of locatie zien hoe hard het vandaag waait.

Ook handig: windkracht morgen en wind voorspelling

Actuelewind: actuele windkracht

Actuele windkracht vandaag per kitespot Nederland - Actuelewind.nl

Acuelewind.nl is een speciaal gemaakte winddata website met daarop actuele windkracht vandaag data inclusief vragen van meer dan 30 kitespots. Specifiek wordt per kitespot ook aangeven hoe de windrichting is. Voor de windvoorspelling per kitespot wordt winddata getoond van Windfinder. Met actuelewind.nl zie je direct hoe hard het nu waait.

Firestorm: actuele windkracht vs voorspelling met getij

Windvoorspelling, actuele wind en getijde op Karel.Firestorm.nl

Karel.firestorm.nl is een initiatief van Karel. Zijn geintegreerde grafieken geven een goed overzicht van Brouwerdam, Hoek van Holland, IJmuiden en Den Helder. Zowel van de actuele wind en windvlagen. Daarnaast ook van de windvoorspelling de komende uren inclusief waterstanden.

KNMI: windrichting, windkracht en windstoten

hoe hard waait het vandaag

KNMI.nl is het specifieke Nederlandse Meteorologisch instituut. Je kan er raadplegen of er waarschuwingen zijn. Zo ja, welke code van kracht is. Daarnaast heb je verschillende kaarten en tabellen. Bijvoorbeeld van de actuele windkracht (bft), windsnelheid (m/s) en windstoten (km/uur).

Rijkswaterstaat: actuele windkracht vandaag en windvoorspelling

hoe hard waait het

Op waterinfo.rws.nl vind je een dynamisch kaart van Nederland met daarop de actuele windkracht en een legenda. Ook kan je ook 3 opties selecteren voor de windvoorspelling op veel locaties.

Buienradar: gevoelstemperatuur

De gevoelstemperatuur (wind chill) wordt berekend aan de hand van de gemeten temperatuur en de windsnelheid. Immers, hoe kouder het is en hoe harder het waait, des te kouder voelt het aan. Lees meer over gevoelstemperatuur of raadpleeg de actuele gevoelstemperatuur.

Sneewradar: sneeuwval en voorspelling

Sneeuw radar voor de actuele sneeuwval en verwachte sneeuw in cm in Nederland

Naast de links naar de beste bronnen voor de actuele windkracht vandaag en windvoorspelling voor kitesurfers hierbij een link naar een sneeuwradar. Voor snowkiters speciaal een link naar buienradar sneeuwradar met de actuele sneeuwval en sneeuw voorspelling in Nederland.

Windvoorspelling subpagina’s

Naast de beste links naar de actuele windkracht vandaag hieronder de subpagina’s. Bijvoorbeeld naar informatie over windvoorspelling (2) een aantal dagen vooruit.

[wpb_childpages]