Black Friday wingfoil deals – Check de sale

Black Friday wingfoil deals

Het is een najaar met top wingfoil-condities. Het is ook de tijd van de najaarsacties, wingfoil-deals en wingfoil-sale. Er is een ware dump aan de gang die we jaren niet meer hebben ervaren. Daar bovenop is het vrijdag 24 november ook nog eens Black Friday en op maandag 27 november Cyber Monday. Een rondje langs de velden bracht ons op de volgende stelling. Kitesurf en wingfoil winkels hebben er momenteel zin in om kitesurfers, kitefoilers en wingsurfers c.q. wingfoilers een plezier te doen met Black Friday deals. Hieronder houden we bij waar je Black Friday kitesurf deals kan vinden.

Tip! Keer regelmatig terug naar deze pagina. We zullen hem bijwerken met de laatste deals.

Wingsurf sale en Black Friday wingfoil deals

We zullen de deals hieronder updaten op basis van aanbod. Hieronder sommen we ze voor je op. Bezoek gerust zelf even de shops via de links naar de winkels.

  • Telstar Surf meldt via social media kortingen tot 70% op kitesurf-materiaal, wingfoil-materiaal en overige artikelen. Deze zijn al terug te vinden op de website.
  • De Surfshop heeft tijdens Black Friday week een aantal kortingsacties. Vanaf maandag 20 november staan ze online en je kan contact opnemen met de crew voor een persoonlijke deal als je aanbieding er niet tussen staat.
  • Vandenberg heeft van 17 november t/m 24 november de kitesurf, windsurf, wingfoil en andere uitverkoopprijzen nog eens extra verlaagd.
  • Surfcenter is live met een aantal wing Black Friday deals tot 55% korting. Daarnaast zijn, los van windsurf-materiaal ook wetsuits en ander neopreed in de sale.
  • Funsport Makkum doet ook mee met maar liefst 628 artikelen in de sale. Op wings zien we kortingen tot wel 50%, op foils tot 47% en op wingfoil boards tot 40%.
  • Versus heeft Black Friday dagdeals voor kitesurfen, wingfoilen en andere producten. Elke dag dus een nieuwe kans op meerdere deals.
  • Check gerust ook de wingfoil-merken. Hieronder de deals die we vinden bij de merken.
  • Takoon doet ook mee met wingfoil- en kitesurfmateriaal. Zelfs de befaamde Tiki boards zijn afgeprijsd.
  • Takuma heeft tevens flinke Black Friday wingsurf deals bekend gemaakt. Ook de bekende e-foil is 21% afgeprijsd.
  • Mistral biedt kortingen tot 70% op de speciaal ingerichte Black Friday pagina van de webshop.

Wingfoil Black Friday en Wing Cyber Monday

Of er nog Cyber Monday wingfoil deals achteraan komen weten we nog niet. We zagen eerder dat veel Black Friday deals beschikbaar zijn en heel het weekend geldig bleven. Hebben we wingfoil deals gemist of heb je informatie over andere wingfoil aanbiedingen en acties die niemand mag missen. Laat het weten als reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Black Friday kitesurf deals
Lockdown kitesurfen