Kitesurf winkels gesloten maar werken gewoon door

Kitesurf winkels gesloten maar werken door tijdens Covid-19 lockdown
Overzicht kitesurf shops in Nederland. Foto: voorbeeld kitesurf winkel Eurofuncenter vestiging Oostvoorne

Nu we wederom in volledige Covid-19 lockdown zijn gegaan, zijn ook je favoriete kitesurf winkels gesloten. Het moest er blijkbaar van komen en toch is het jammer. Juist omdat het leuk is om kitesurfmateriaal in de winkel te zien en een praatje te maken met het personeel. Meestal kitesurft het personeel zelf ook en maken ze je graag wegwijs. Voor nu: helaas, helaas, helaas… Maar er zijn ook lichtpuntjes want ze blijven ondernemen, je leest hier hoe.

Gesloten maar toch open

Zo is het maar net. We lezen via de facebookpagina’s en nieuwsbrieven van diverse kitesurf winkels dat ze weliswaar gesloten zijn maar gewoon doorwerken. Ze geven aan telefonisch, via whatsapp en e-mail bereikbaar te zijn. De webshops zijn daarbij tevens gewoon open. Ook de reparatieservice gaat vaak gewoon door.

Kerstcadeaus op tijd bestellen

We weten dat bezorgdiensten mogelijk overbelast zijn of raken. Kerstcadeaus op tijd bestellen dus. Maar ook hier zien we kitesurf winkels die ondernemend zijn en je niet willen laten zitten. Ze willen er persoonlijk voor zorgen dat de cadeautjes voor de kerst binnen zijn en bezorgen ze desnoods zelf in de regio.

Mooie aanbiedingen

We hebben Black Friday, Cyber Monday en Sinterklaas gehad met kitesurf sale. Echter zien we ook nu weer gave aanbiedingen en mega kortingen. Dus mocht je nodig een kitesurf kerstcadeau zoeken of vragen. Of op zoek zijn naar een aanbieding. Het kan nog gewoon, net als het kitesurfen zelf.

Interessant? Deel dit met anderen...

FacebookTwitterPinterestLinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *