Cadeau kitesurfer – Top 10 sinterklaascadeaus voor kitesurfers

Cadeau kitesurfer voor sinterklaas
De leukste sinterklaascadeau's voor kitesurfers

Wat geef je een kitesurfer cadeau voor sinterklaas of wat vraag je voor cadeau van sinterklaas als kitesurfer? Misschien heb je er nooit aan gedacht om een kitesurfer iets te geven dat past bij het kitesurfen. Misschien vind je het lastig op ideeën te komen. Wij denken dat een kitesurf sinterklaascadeau voor een kitesurfer best uniek is. Juist omdat veel kitesurfers enorm gepassioneerd zijn over het kiten. Daarom kunnen ze er niet genoeg over te weten komen. Ook willen ze vaak alle gadgets hebben en zo comfortabel mogelijke sessies hebben. We hebben een top 10 cadeau kitesurfers voor je.

Top 10 cadeau kitesurfer

Hieronder hebben we een aantal sinterklaascadeaus uitgekozen waarmee je de plank niet mis kan slaan.

Kitesurf tijdschrift of abonnement

Niet iedere kitesurfer vaart de winter door maar het kitevirus blijft wel kriebelen. Een gaaf tijdschrift over kitesurfen met het laatste nieuws, tips en hacks is altijd leuk om te krijgen. Je kan zelfs een abonnement afsluiten. Kijk bijvoorbeeld eens voor een Access Kiteboard Magazine editie of abonnement.

Prijs kitesurf tijdschrift: vanaf € 10,-

Sinterklaascadeau - kitesurf tijdschrift of abonnement
Sinterklaascadeau – kitesurf tijdschrift of abonnement

Neopreen

Kitesurfen is momenteel zeer populair en verslavend. Omdat we momenteel nauwelijks kitesurfreizen boeken zullen kitesurfers tot laat in het jaar of zelfs in de winter door kitesurfen in Nederlands. Neopreen schoentjes zijn dan een must. Maar ook neopreen handschoenen en een cap zijn op een bepaald moment geen overbodige luxe. Check de kitesurfwinkels voor het aanbod.

Prijs neopreen schoenen, handschoenen en cap: vanaf € 20,-

Cadeautip neopreen handschoenen kitesurfer sinterklaas
Cadeau kitesurfer neopreen handschoenen, schoenen en / of cap

Surf Ears 3.0 – Cadeau kitesurfer

Nog een leuk sinterklaascadeau voor kitesurfers. Speciale oordoppen die een ‘surfers oor’ moeten helpen voorkomen. Er kan volgens kenners namelijk gehoorschade ontstaan door botvorming in je oor als je vaak en lang op het strand en op zee bent. Ze laten geluid gewoon door maar voorkomen dat er veel zand en herhaaldelijk koud zeewater in je oor komt. Dit accessoire schaft een kitesurfer zelf misschien niet zo snel aan. Daarom juist zo leuk om te geven. Te koop bij de meeste kitesurfwinkels.

Prijs Surf Ears 3.0: ongeveer € 50,-

Surf Ears 3.0 voor kitesurfers
Surf Ears 3.0 voor kitesurfers

Poncho voor het omkleden

Een cadeau dat goed past bij de huidige jaargetijde. Met behulp van een poncho kan een kitesurfers zich overal en makkelijk omkleden. Daarnaast zorgt de poncho dat een kitesurfen niet snel afkoelt bij het omkleden en niet naakt komt te staan. Ze zijn er in allerlei prints en inmiddels hebben de meeste merken en kiteshops ze wel. Een kitesurfer zal Sinterklaas bedanken met zo’n gaaf cadeau.

Prijs Poncho: vanaf € 25,-

Top voor sinterklaascadeau kitesurfer - Poncho
Top voor sinterklaascadeau kitesurfer – Poncho. Foto: Mystic teamrider Jalou Langeree

Ingelijste kitesurffoto

Online zien we veel foto’s van kitesurfers. Er zijn ook steeds meer kitesurfers die digitaal wat foto’s van zichzelf hebben. Maar een foto uit laten printen en in een gave lijst als decoratie in huis of op kantoor kom je maar zelden tegen. Heel leuk voor Sinterklaas om als cadeau te geven.

Prijs ingelijste kitesurffoto: vanaf € 7,50

Een gave kitesurffoto van jezelf
Een gave actiefoto van jezelf als cadeau. Foto: Marcel Berrevoets. Riders: Mark van der Burg  (wingfoil) en Valerie van Seters

Wereldkaart kitesurfen – cadeau kitesurfer

Heel gaaf voor aan de muur voor iedere kitesurfer die avontuurlijk is en op kitesurfvakantie wilt. Het is momenteel weer even spannend vanwege Covid restricties voor sommige bestemmingen. Dat maakt het misschien juist des te gaver voor kitesurfers om zich te oriënteren en weg te dromen van de volgende kitesurfbestemming. Op de kaart staan meer dan 500 kitespots met specifieke informatie over betreffende kitespots. Te koop bij een aantal kitesurfwinkels.

Prijs wereldkaart kitesurfen: vanaf € 28,-

Wereldkaart kitesurfen cadeautip
Wereldkaart kitesurfen cadeautip

Cadeaubon kitesurfen

Een iets minder uniek cadeau kitesurfer van Sinterklaas maar altijd leuk om te krijgen is een cadeaubon. Daarmee kan de gelukkige zelf iets uitkiezen. Veel kitesurfers leggen telkens wat geld opzij om te sparen voor een volgende set. Een cadeaubon komt ook dan goed van pas. Zoek een online kitesurfwinkel of kiteshop in de buurt om een cadeaubon aan te schaffen.

Prijs cadeaubon kitesurfen: zelf te bepalen

cadeaubon kitesurfwinkel
Cadeaubon kitesurfen – Altijd leuk en handig. Voorbeeld van Telstar Surf

Thermosfles

Kitesurfers die dagdelen of zelfs voor hele dagen naar zee rijden moeten zich warm houden. Zeker nu het kouder geworden is. Warme dranken helpen goed om warm te blijven. Bij voorkeur thee maar ook kop bouillon wordt aanbevolen. Het houdt de vochtbalans op peil, geeft warmte én nieuwe energie.

Prijs thermosfles: vanaf € 10,-

Stanley Thermosfles voor het kitesurfen
Stanley Thermosfles voor het kitesurfen – houd je vochtbalans op peil

Multitool

Een schroevendraaier met de juiste formaat kop en verschillende bitjes. Dit hoort een kitesurfer eigenlijk altijd bij zich te hebben. Juist omdat niets zo vervelend is er bij het water achter te komen dat je voetband los zit. Dit zou je hele sessie kunnen verpesten. Een must dus voor iedere kitesurfer. Een combinatietool is tevens handig voor kitefoilers en wingfoilers omdat daar inbusbitjes voor nodig zijn.

Prijs Multitool voor kitesurfers: vanaf € 15,-

Een multitool bij de hand is een must voor iedere kitesurfer
Een multitool bij de hand is een must voor iedere kitesurfer

Kitekoppen kitesurf boek – Kitesurf cadeau

Als laatste een heel gaaf koffietafelboek over kitesurfen. Maar liefst 272 pagina’s dik vol inspiratie over de de Nederlandse kitesurfcultuur. Kitekoppen beschrijft 31 personen die dag in dag uit deze scene maken. Van merken tot riders, van organisatoren van evenementen tot bijzondere verhalen. Aangevuld met ruim 200 foto’s uit de gehele scene. Een kitesurfer zal Sinterklaas bedanken met zo’n gaaf cadeau. Te bestellen via kitekoppen.nl.

Prijs Kitekoppen boek: vanaf € 39,95

Kitekoppen kitesurf boek
272 pagina’s met kitesurf inspiratie voor kitesurfers en geïnteresseerden

Booomtag – Lost-Scan-Found

Als laatste een handig en vernuftigd cadeau voor kitesurfers. Booomtag heeft een applicatie ontwikkeld waarbij sporters hun sportuitrusting kunnen voorzien van een een sticker of tag. De sticker of tag kan worden uitgelezen en zo kan een vinder makkelijk contact opnemen met de eigenaar. De Booomtag past prima in een schoen of binnen het budget van de meeste ‘lootjes’. Bestellen van een Booomtag kan via de site van Booomtag.com.

Prijs Booomtag sticker of tag: € 11,95

Boomtag nfc-sticker, nfc-tag, nfc-chip. Ideaal voor kitesurfen
Booomtag sticker of tag. Ideaal voor kitesurfuitrusting.

Hopelijk hebben we je geholpen aan wat ideeën. Natuurlijk vind je via de kitesurf winkels nog meer insiratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een handige compressie opbergtas of een omkleedmat. Of een donatie voor iemand anders aan de KNRM.

Sinterklaas heeft zich qua budget een beetje beperkt. Sinterklaas is meer van de surprises dan heel grote cadeaus. Mocht je ideeën hebben voor andere en wellicht grotere cadeaus? Deel ze dan als reactie hieronder voor Sinterklaas en andere kitesurfers. We nemen deze dan ook mee op de lijst met mogelijke kerstcadeaus voor kitesurfers.

Op een gezellige pakjesavond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Boomtag voor kitesurfers. Wat heb je eraan bij het kitesurfen?
NK Wingfoilen
Alles over kitesurf, kitefoilen en wingfoilen in Nederland