Black Friday kitesurf deals – Top 10

Black Friday kitesurf deals

Het is een najaar met top kitesurfcondities. Maar als uitgelegd is het ook de tijd van de najaarsacties, kitesurf deals en kitesurf sale. Daar bovenop is het vrijdag 26 november ook nog eens Black Friday en op maandag 29 november Cyber Monday. Een rondje langs de velden bracht ons op de volgende stelling. Kitesurfwinkels hebben er momenteel zin in om kitesurfers, kitefoilers en wingsurfers een plezier te doen met Black Friday deals. Bekijk de Black Friday kitesurf deals hieronder.

Tip! Keer regelmatig terug naar deze pagina. We zullen hem bijwerken met de laatste deals.

Kitesurf sale en Black Friday kitesurf deals

We sommen er een paar voor je op maar klik gerust zelf even op de links naar de kitesurfwinkels. Wij werden in ieder geval zeer positief verrast door de volgende.

 • Siem de Jong heeft een mooie Gunsails HY wing met een fikse korting in de aanbieding. Daarnaast worden meer wingfoil en kitesurf deals verwacht tot en met Black Friday en Cyber Monday.
 • Core n More meldt zich met Black Friday kitesurf deals op social media. Op de site staan alvast een paar mooie aanbiedingen. Koop bijvoorbeeld via de nieuwsbrief met een kortingscode een Brunotti wave-kitesurfboard voor een prikkie. In de week van Black Friday komen er nog nieuwe deals bij met tot 60% korting. Je kan ze alvast bekijken.
 • Van den Berg begon met inruildeals waarbij je tegen een mooie prijs je gebruikte kitesurfmateriaal kan omwisselen voor nieuw materiaal. Inmiddels staan er een reeks aan sale aanbiedingen online met kortingen oplopend tot 50%.
 • Wake Style heeft nog geen Black Friday kortingsacties. Ze tellen af tot Black Friday zelf dus het blijft spannend. Op dit moment is er wel een sinterklaasactie waarbij je 10% korting ontvangt op je eerste online aankoop.
 • Telstar Surf is inmiddels ook los met de eerste acties. Een hele rits aan Black Friday kitesurf deals waaronder 25% tot 35% korting op een aantal overjarige kites. Daarnaast ook flinke korting op een wetsuit.
 • BTW vrij weekend bij Eurofuncenter. Eurofuncenter liet ons eerder weten kitesurfers, kitefoilers en wingsurfers nog even in spanning te houden. Nu niet meer want de Black Friday deal is bekend. Eurofuncenter betaalt namelijk de BTW van het product dat je aanschaft. De actie is geldig op bijna alle producten.
 • Alohallo is gestart met een 25% kortingsactie. Hardware is nog uitgesloten dus we volgen op de voet wat kite black friday gaat brengen.
 • KiteMana heeft in de week van Black Friday heel scherpe dagdeals van bijvoorbeeld overjarig kitesurfmateriaal en -uitrusting. De dagdeals maken het extra spannend.
 • Gearfreak is ook van de partij met een aantal prachtige deals.
 • Funsport Makkum geeft 10% korting op alles. Zelfs op bestaande aanbiedingen. De kortingscode is: FSMBF2021.
 • Shaka Online heeft een 20% kortingsactie lopen waarbij nog eens 5% extra korting wordt gegeven op kitesurf sets.
 • Versus is ook van de partij. Bijvoorbeeld met de actie t/m zondag waarbij 45% korting wordt gegeven op overjarige kites van o.a. Cabrinha, Naish en North, 40% korting op alle 3/2 en 4/3 wetsuits en een Stealth bar naar keuze voor maar € 29,- bij een Mystic Stealth of Mystic Majestic X trapeze.
 • Surfpirates in Duitsland geeft 15% korting op elke bestelling.
 • Kite Outlet geeft 10% korting op bijna alles en wel 30% op Sabfoil.
 • Check gerust ook de kitemerken. Nederlandse kitesurf merken doen ook mee. Check bijvoorbeeld de aanbieding van Ventum Kiteboarding. Fluid Kiteboarding had vorig jaar ook een mooie aanbieding. We zien nu van Takoon heel scherpe Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen met tot wel 45% korting. Zowel voor het kitesurfen, kitefoilen als wingsurfen c.q. wingfoilen.
 • Een heel gave kitesurf hoody van 9 Beaufort inmiddels ook te koop als Black Friday deal.

Ga je voor kitesurfles? Neem dan een kijkje bij de kitesurfscholen. Er zijn er verschillende die kitesurfles aanbieden tegen gave kortingen in het kader van Black Friday.

Of er nog Cyber Monday kitesurf deals achteraan komen weten we nog niet. We zien wel dat veel deals als voor Black Friday beschikbaar zijn en heel het weekend geldig blijven. Hebben we kitesurf deals gemist of heb je informatie over andere kitesurf aanbiedingen en acties die niemand mag missen. Laat het weten als reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

kitesurf aanbiedingen
Lockdown kitesurfen
Kitesurfen Brouwersdam