Black Friday kitesurf deals – Top 10

Black Friday kitesurf deals
Black Friday kitesurf deals

Het is een najaar met top kitesurfcondities. Maar als uitgelegd is het ook de tijd van de najaarsacties, kitesurf deals en kitesurf sale. Daar bovenop is het 27 november ook nog eens Black Friday en Cyber Monday. Een rondje langs de velden bracht ons op de volgende stelling. Kitesurfwinkels hebben er momenteel zin in om kitesurfers een plezier te doen met kitesurf sales, kitesurf deals en Black Friday kitesurf deals.

Kitesurf sale en Black Friday kitesurf deals

We sommen er een paar voor je op maar klik gerust zelf even op de links naar de kitesurfwinkels. Wij werden in ieder geval zeer positief verrast door de volgende.

  • Kitemana meldt zich met Black Friday kitesurf deals op social media. Op de site staan alvast een paar mooie aanbiedingen. In de week van Black Friday is er iedere dag een  nieuwe deal.
  • Aquatrends gooide zaterdag 21 november speciaal de winkel even open en gaf 10% korting op alles. Op Black Friday zelf is er stapelkorting.
  • Eurofuncenter begon met de ION Strike 5/4 mm als aanbieding extra scherp in de sale en een hele rits aan kortingsacties. Het Black Friday weekend inclusief Cyber Monday is het heel het weekend BTW vrij shoppen.
  • Versus heeft onder andere een complete Foil Wing set. Wees eerlijk. De set is mega strak geprijsd. In de week van Black Friday is er daarnaast een actie per dag. Het kriebelt iedere dag weer.
  • Van den Berg heeft een hele rits aan kitesurf sale acties. Scherpe prijzen voor topmateriaal. Maar ook een super gave ‘give back’ actie.
  • Wake Style heeft een Black Friday korting van 15%.
  • Telstar Surf is inmiddels ook los met de acties. Een hele rits aan Black Friday kitesurf deals.
  • Kiteoutlet heeft de naam al maar heeft nu een aantal artikelen serieus in de outlet gegooid.
  • Check gerust ook de kitemerken zelf. Nederlandse kitesurf merken Ventum Kiteboarding en Fluid Kiteboarding hebben kites en boards in de aanbieding via hun facebook pagina’s.

Of er nog Cyber Monday kitesurf deals achteraan komen weten we nog niet. Hebben we kitesurf deals gemist of heb je informatie over andere kitesurf aanbiedingen en acties die niemand mag missen. Laat het weten als reactie.

Lees de handleiding kitesurfmateriaal kopen → 

Check de kitesurfwinkels voor kitesurf sale en deals →

 

Interessant? Deel dit met anderen...

FacebookTwitterPinterestLinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *