Black Friday kitesurf deals – Top 10

Black Friday kitesurf deals

Het is een najaar met top kitesurfcondities. Maar als uitgelegd is het ook de tijd van de najaarsacties, kitesurf deals en kitesurf sale. Er is een ware dump aan de gang die we jaren niet meer hebben ervaren. Daar bovenop is het vrijdag 24 november ook nog eens Black Friday en op maandag 27 november Cyber Monday. Een rondje langs de velden bracht ons op de volgende stelling. Kitesurfwinkels hebben er momenteel zin in om kitesurfers, kitefoilers en wingsurfers een plezier te doen met Black Friday deals. Hieronder houden we bij waar je Black Friday kitesurf deals kan vinden.

Tip! Keer regelmatig terug naar deze pagina. We zullen hem bijwerken met de laatste deals.

Kitesurf sale en Black Friday kitesurf deals

We zullen de deals hieronder updaten op basis van aanbod. Hieronder we ze voor je op. Bezoek gerust zelf even de shops via de links naar de kitesurfwinkels.

 • KiteMana bijt de spits af adverteert op social media groots dat ze in de week van Black Friday weer heel scherpe dagdeals hebben van bijvoorbeeld overjarig kitesurfmateriaal en -uitrusting. De dagdeals maken het extra spannend.
 • Telstar Surf meldt via social media kortingen tot 70% op kitesurf-materiaal, wingfoil-materiaal en overige artikelen. Deze zijn al terug te vinden op de website.
 • De Surfshop heeft tijdens Black Friday week een aantal kortingsacties. Vanaf maandag 20 november staan ze online en je kan contact opnemen met de crew voor een persoonlijke deal als je aanbieding er niet tussen staat.
 • Vandenberg heeft van 17 november t/m 24 november de kitesurf, windsurf, wingfoil en andere uitverkoopprijzen nog eens extra verlaagd.
 • Versus heeft Black Friday dagdeals voor kitesurfen, wingfoilen en andere producten. Elke dag dus een nieuwe kans op meerdere deals.
 • Check gerust ook de kitemerken. Nederlandse kitesurf merken deden eerder ook actief mee.
 • Ventum Kiteboarding bijt de spits af onder de kitesurf-merken met een speciale Black Friday pagina met een aantal speciale sale artikelen.
 • Takoon doet ook mee met wingfoil- en kitesurfmateriaal. Zelfs de befaamde Tiki boards zijn afgeprijsd.
 • Nobile Kiteboarding heeft op haar internationale webshop ook een aantal Black Friday kitesurf deals bekend gemaakt.
 • Ga je voor kitesurfles? Neem dan een kijkje bij de kitesurfscholen. Er zijn er verschillende die kitesurfles aanbieden tegen gave kortingen in het kader van Black Friday.

Of er nog Cyber Monday kitesurf deals achteraan komen weten we nog niet. We zagen eerder dat veel Black Friday kitesurf deals beschikbaar zijn en heel het weekend geldig bleven. Hebben we kitesurf deals gemist of heb je informatie over andere kitesurf aanbiedingen en acties die niemand mag missen. Laat het weten als reactie.

1 reactie

 1. Goed bezig! Er is door een aantal merken overgeproduceerd na de onverwacht hoge vraag naar kitegear tijdens de Corona periode, dus grote kans dat er flink wordt opgeruimd. Benieuwd naar de aanbiedingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Black Friday wingfoil deals
kitesurf aanbiedingen
Lockdown kitesurfen