Kitesurf aanbiedingen met Pasen. Sla je slag nu alles duurder wordt

kitesurf aanbiedingen

Zoals je weet hebben we te maken met stijgende inflatie. Daarnaast is er nog steeds sprake van tekorten aan grondstoffen en onbalans in de aanvoer van materialen. De prijzen stijgen zodoende gemiddeld harden dan je loon. Zoals eerder beschreven: kitesurfen, wingsurfen en andere watersporten ontspringen deze dans niet. Toch zijn er doorlopend nog mooie kitesurf aanbiedingen te vinden. Helemaal op speciale momenten en dus ook tijdens de Paasdagen met gave Paasdeals.

Pak je kans: mooie aanbiedingen

Een rondje langs de velden bracht ons op de volgende stelling. Kitesurfwinkels hebben er momenteel zin in om kitesurfers, kitefoilers en wingsurfers een plezier te doen met Paasdeals. Van neopreen, kiteboards, kites, wingsurf board, wings, wingfoil foils tot complete sets aan toe. Een aantal deals verrassen.

Daarnaast is er ondanks dat het nauwelijks waait veel te beleven bij de shops. We zien workshops, een tweedehands markt en ‘bied maar raak’ acties voorbij komen.

Check kitesurf aanbiedingen

Bekijk de kitesurf aanbiedingen en andere aanbiedingen op de websites van de winkels op onze speciale kitesurf shop verzamelpagina.

Nederlandse kitesurfmerken doen ook mee

Check gerust ook de kitemerken voor kite aanbiedingen. Nederlandse kitesurf merken doen ook mee. Check bijvoorbeeld de kitesurf set aanbieding van Ventum Kiteboarding. Ook Fluid Kiteboarding komt naar verluidt nog met een mooie deal op nederland-kite.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Black Friday kitesurf deals
Kitesurf marktonderzoek
Switch kites gekocht door Ventum Kiteboarding