Kitesurf museumdag 7 mei 2022. Doe je mee?

Naish Mutant

Sommige kiteboards zijn voor mij als nostalgie. Heb jij dit ook? Zo heb ik heel goede herinneringen aan de Naish Mutant. Daarom heb ik recent een tweedehands Mutant gekocht. Ze een uit ongeveer 2002. Ik had hem gekocht als decoratie en alvast voor de ‘Slufterhufter’ dag in 2022. Dan hoop ik wat Slufterhufters van vroeger op te trommelen om met oud spul het water op te gaan. Geen slufterhufter? Geen probleem en misschien maar beter ook want die hadden een niet al te beste reputatie. Iedereen is welkom voor een toffe dag met oud materiaal. Eventueel pak je onze spullen even voor een rakje. Doe je mee?

Verleiding Naish Mutant onweerstaanbaar

Maar na wekenlang van de Mutant als decoratie op mijn kamer te hebben genoten kon ik het niet laten om hem mee te nemen naar de waterkant. Dat is waar zo’n kiteboard hoort toch. Niet in een museum. Met zo’n 14 knopen aan wind en een gloednieuwe Naish Pivot 12 meter ‘red dragon’ in de lucht heb ik een lekkere old school kitesurfsessie gehad.

Evolutie van kiteboards

Soms hoor je weleens geluiden van mede-kitesurfers die van mening zijn dat kites en kiteboard maar weinig innovatie ondergaan. Ik kan je vertellen dat je na en rakje op de Naish Mutant uit 2002 daar heel anders over denkt. Bekijk mijn bloopers zelf maar. Ik heb in tijden niet meer zo’n nat pak gehad. Maar goed, des te blijer was ik toen de 720 eindelijk lukte. Net als vroeger.

Museum kitesurf dag in 2022

Heb jij nog oud materiaal liggen en zin om daar nog eens mee het water op te gaan? We gaan daarvoor speciaal iets plannen in mei 2022. Dan halen we alle museumstukken uit de kast en gaan we onder begeleiding van elkaar en gunstige omstandigheden te water.

Blijf op de hoogte via de KitesurfPro.nl facebook pagina. Wij zorgen voor een hapje en drankje. Je weet wel, net als vroeger tijdens de KiteHigh.nl dagen ;-).

4 reacties

  1. Ik heb nog oude Kites en boards.
    Een 20 m2 naish en een ongebruikte 17 m cabhrina. Ook nog een oud mutant kiteboard.
    In de kleinere maten nog een 7 meter Slingshot diesel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *