Jump 4 Life actie: vaar mee voor (ex) kankerpatiënten

jump 4 life

Per 1 mei kan je weer meedoen want de Jump 4 Life actie van de Kite 4 Life Foundation gaat dan weer van start. Waar vorig jaar bijna € 12.000 aan sponsorgeld bij elkaar is gesprongen en gevaren is het het doel voor 2022 dit bedrag minimaal te verdubbelen. Daarom brengen we het betekenisvolle Jump 4 Life graag onder de aandacht.

Jump4Life fundraiser Kite4Life Foundation

Terugblik 2021 met Julian

We hebben regelmatig contact met Julian. Echt een fervent kitesurfer die heel betrokken is bij onze (live) updates op Instagram. Zo’n kerel die zijn kites in zijn huiskamer droogt en waarmee je graag eens op het water wil staan. Leuk contact waar we ook van leren en onze blogs beter door worden. Julian deed vorig jaar mee aan Jump 4 Life en we pakten de kans hem wat vragen te stellen niet wetend dat Julian zelf ook chemotherapie achter de rug heeft.

Voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten

De Kite 4 Life foundation zal het ingezamelde geld gebruiken om (ex-)kankerpatiënten en hun naasten te leren kitesurfen en gevoelens van vrijheid, hoop en trots in hun levens (terug) te brengen. Om dit te bereiken organiseert Kite 4 Life evenementen en faciliteert ze kitelessen in samenwerking met verschillende kitesurf scholen in Nederland.

Jump 4 Life actie

Jump 4 Life is de naam van dit Kite 4 Life project. De eerste editie was in 2021 en bedoeld als een jaarlijks wereldwijd kitesurfevenement dat gedurende de hele maand mei gehouden zal worden. Het simpele maar praktische idee is om al kitesurfend geld in te zamelen door te springen of te varen.

Deelnemers van Jump 4 Life krijgen hun eigen pagina op Jump 4 Life waarop sponsors zich kunnen melden. Sponsors kunnen aangeven hoe ze willen sponsoren en welk maximaal budget uitgegeven mag worden.

Jump 4 Life actie

Per meter gesponsord worden en geld ophalen

De bedoeling is simpel: springend en varend geld ophalen voor het realiseren van de doelen van de Kite 4 Life Foundation. Deelnemers laten zich door hun netwerk ‘per meter’ sponsoren. Elke meter telt want: hoe hoger de sprong, hoe vaker er gesprongen wordt, hoe groter de gevaren afstanden zijn en hoe meer deelnemers, des te hoger het uiteindelijk opgehaalde totaalbedrag.

Het meten van de sprongen en / of afstanden mag met je eigen meetinstrumenten. Naast kitesurfen en kitefoilen mag wingfoilen natuurlijk ook.

Doe mee met de Jump 4 Life actie

Heb je zin om mee te doen. Schrijf je dan vast in op jump4life.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Kite for life
Jump4Life fundraiser Kite4Life Foundation