Wingsurf clinics Brunotti Beachclub op tweede Paasdag

wingsurf clinics brunotti beachclub

Zoals we al stelden hebben veel mensen zin het watersportseizoen. De ondernemers en leveranciers pakten tijdens het paasweekend dan ook uit met interessante acties en activiteiten. Wij waren even te gast bij Brunotti Beachclub aan het Oostvoornse meer. Daar werden bij de surfschool wingsurf clinics gegeven, waren de wingsurf merken Duotone, Fanatic en Naish aanwezig en pakte winkel, Eurofuncenter, uit met een tweedehands markt en interessante deals.

Wingsurf clinics goed bezocht

Ondanks dat de wind het liet afweten was er animo genoeg. Voor een eerste ervaring met het wingsurfen was het briesje eigenlijk wel prima. Lekker ongedwongen de wing leren kennen in combinatie met het taxiën op een board. Er werden zo te zien wel drie uitgebreide workshops gegeven. Zo maakten ongeveer 45 geïnteresseerden kennis met de populaire sport wingsurfen.

Duotone, Fanatic en Naish

Het nieuwe materiaal van Duotone, Fanatic en Naish was breed uitgestald om te kunnen zien en testen. Bijvoorbeeld de Duotone wings Unit D/Lab en de Unit; een uitgebreid assortiment aan Fanatic wingfoil boards en wing foils; en de Wing-Surfer MK4 en Matador van Naish samen met de wingfoil boards en de nieuwste wing foils. Zoals altijd stonden de vertegenwoordigers klaar voor een leuk praatje en tips. Heel fijn, zeker omdat we nog wel wat tips kunnen gebruiken bij het leren wingfoilen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *