KNRM helpt 219 surfers in 2021 en ziet uit naar Reddingbootdag 2022

KNRM helpt
KNRM helpt. Post van de KNRM aan donateurs

Vandaag viel het magazine De Reddingsboot van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij weer op de mat. Dit is het magazine dat donateurs ontvangen. Het staat telkens boordevol weetjes, nieuws, tips, interviews en verslagen van reddingsacties. Bovendien kijk ik altijd uit naar de prachtige foto’s van het materieel in actie. Naar analogie de titel van dit blog ‘KNRM helpt 219 surfers in 2021’ ben ik als kitesurfer en wingsurfer ontzettend op de KNRM, Reddingsbrigade en de Nederlandse Kitesurf Vereniging (NKV) gesteld. In dit blog lees je waarom.

Reddingbootdag 2022 op 30 april

De KNRM is heel blij te kunnen melden dat de altijd zo goed bezochte Reddingbootdag 2022 door gaat. Ze hoopt weer zoveel als mogelijk mensen welkom te mogen heten op 30 april. Zoals je ziet op de afbeelding is de nieuwe donateurspas aan de brief gehecht. Op vertoon van de pas kan je niet alleen meevaren op Reddingbootdag maar heb je ook gratis toegang tot het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers in Den Helder. KNRM helpt: gaaf toch!

Veiligheid op het water
KNRM oefening. Foto: Mario Rentmeester

KNRM helpt. Ik ben donateur

Als beheerder van Kitesurfpro.nl kitesurf ik al sinds 1998 en heb ik het nut en de noodzaak van de KNRM, de reddingsbrigade en de Nederlandse Kitesurf Vereniging (NKV) aan den lijve ondervonden. KNRM helpt. Inmiddels zorg ik voor goede vindbaarheid op het water en ga ik nooit meer als ‘jan zonder plan’ het water op. Daarnaast schrijf ik graag over mijn hobbies en hoop ik anderen daarmee wegwijs te maken waarbij ik het belang van les nemen en verantwoordelijkheid nemen uitdraag. Voor een klein bedrag word jij ook donateur en ondersteun je de KNRM en / of de meer lokale Reddingsbrigades.

Kruisbestuiving NKV, KNRM, Reddingsbrigade

Wist je trouwens dat er kruisbestuiving is tussen de NKV, KNRM, Reddingsbrigade. Dat was goed te merken tijdens een online kitesurf safety clinic van de NKV. Bekijk het verslag van de safety clinic zodat je daar meer over te weten komt. De volgende NKV safety clinic is op locatie op zaterdag 17 september. De KNRM helpt ook bij deze clinics.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Kitesurfen februari. Of toch maar gaan snowkiten of ijskiten?
Boomtag voor kitesurfers. Wat heb je eraan bij het kitesurfen?
Wedstrijdkalender-Nederlandse-Kampioenschappen-kitesurfen Red Bull Megaloop