Nederlandse kitesurf-crowdfunding De Hangout bij Wijk aan Zee

kitesurf-crowdfunding-dehangout-wijk-aan-zee

Kitesurf-crowdfunding kennen we nog maar mondjesmaat. Bij crowdfunding kan je door middel van een investering meewerken aan een idee. Kitesurfpro.nl werd getipt over een kitesurf gerelateerde crowdfunding actie voor een zogenoemde ‘hangout’. Geen online hangout maar een fysieke hangout. Een plek dicht naast het strand en kitesurf-spot Wijk aan Zee. Hoe gaaf is dat!

kitesurf-crowdfunding-dehangout-wijk-aan-zee
Kitesurf-crowdfunding De Hangout. Ontstaan vanuit een passie voor kitesurfen en bedoeld als Hangout voor en door de boardsports community.

Concept vanuit passe voor kitesurfen

Bob en Emiel kennen elkaar al jarenlang door hun passie voor kitesurfen. Deze passie heeft ze wereldwijd op de mooiste kitesurf-spots gebracht. In Nederland zijn als het maar even kan en waait te vinden op kitesurf-spot Wijk aan Zee. Naast dat deze locatie populair is onder kitesurfers, bevindt het zich in een prachtig natuurgebied en heeft het een unieke historie.

“Samen creëren we de ultieme Hangout”

Ultieme Hangout voor en door de boardsports community

Zo lopen zij regelmatig via het kitesurf-pad, naast De Bunker, het strand op. Op en dag bedachten ze hoe gaaf het zou zijn als daar een gezellige plek zou ontstaan voor drankje.

Kitesurf-crowdfunding De Hangout Wijk aan Zee

Als het aan Bob en Emiel ligt wordt ‘De HangOut’ een plek die de boardsports cultuur ademt en waar je gezellig na het kiten, surfen of wandelen kan genieten, wat drinken en goed eten. Zoals dit ook bekend is vanuit andere watersport bestemmingen.

Kitesurf en ander watersport activiteiten

Kitesurf-crowdfunding De Hangout gaat dus niet alleen over kitesurfen. Het plan is om naast de locatie die een en al sfeer en passie biedt ook activiteiten aan te bieden voor volwassenen en kinderen. Bijvoorbeeld kitesurf-les, kitesurf-coaching, SUP-clinics, yoga, bedrijfsuitjes en evenementen.

Status financiering

Kitesurf gerelateerde crowdfunding financiering De HangOut

Alleen samen kunnen Bob en Emiel De HangOut niet realiseren. Daarvoor hebben ze hulp nodig. Als tegenprestatie beloven ze iedereen die support biedt “vette give backs”. Lees verder over het project en de mogelijkheid om te investeren en / of bijdrage te leveren.

  Volg de kitesurfpro.nl facebook-pagina  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

kitesurf-podcast-redding-maasvlakte
Achensee
Kitesurfen in de Baai van Roses