Pokémon kitesurf kaarten. Bekijk en deel inspiratie

Pokémon kitesurf en Pokemon kite kaarten verkenning

De Pokémon rage is nog lang niet voorbij en dat is bij ons thuis goed merkbaar. De start van Pokémon is aan mij voorbij gegaan. Echter, door mijn zoontje ben ik er helemaal in meegezogen. Hij raakte ermee in aanraking toen hij vier jaar was. Nu is hij negen jaar en nog steeds super bevlogen over Pokémon. Dat was voor mij een reden om eens te kijken hoe Pokémon omgaat met surfen. Zijn er bijvoorbeeld kaarten van Pikachu aan het surfen, Pokémon kitesurf kaarten en Pokémon kite kaarten?

Check 1: Surfing Pikachu bestaat

Dat Surfing Pikachu bestaat is een feit en we hebben deze legendarichse Pokemon kaart inmiddels zelf ook in bezit. Deze specifieke Pokémon surf kaart al in het begin uitgebracht maar is bijvoorbeeld ook verschenen in de Pokémon set voor het 20-jarig bestaan van Pokémon (kaart 111/108). Eerder is een Pikachu’s Beach minigame gelanceerd. Daarna is Pikachu als beachboy nog opgenomen in een aantal series. Er zijn dus meerdere varianten van te verzamelen.

Surfing Pikachu en Surfing Raichu
Surfing Pikachu en Surfing Raichu

Check 2: Surfing Pikachu 008/025 in Celebrations

Op 8 oktober 2021 kwam ter ere van het 25-jarig jubileum van Pokémon een speciale set uit. De Pokémon Celebrations. 25 kaarten met nog eens een aantal extra kaarten. Hoe gaaf om te zien dat in deze set de legendarisch Surfing Pikachu is opgenomen. Mijn zoontje had geluk en hem op de releasedag direct uit een pakje kunnen bemachtigen. Nog steeds geen kite pokemon maar wel een hele mooie Pikachu V kaart. De 008/025 voor wie ernaar op zoek gaat.

Surfing Pikachu V 008/025 Celebrations - Kite Pokemon

Check 3: Kite Pokemon bestaat niet

Ondanks dat er, zoals onderstaand te lezen, inmiddels een Pokémon categorie genaamd ‘Kite’ bestaat heb ik geen enkele Pokémon kaart gevonden die het kitesurfen verbeeld. Met een kiteboard, bar, lijnen en kite dus. Wellicht gaat dit er nog van komen want de Pokémon thema’s als water maar ook de series als Evolving Skies duiden op water en wind. Zou het kunnen dat de nieuwe generatie kaarten hier zodoende nog verandering in aan zal brengen? Iets anders… Ondanks dat Pokémon kitesurf nog niet bestaat is ‘Kite Pokemon’ als zijnde Pokemon vliegers erg populair. Wellicht dat er op deze manier, door het vliegeren met een Pokemon kite, ook nog mensen zijn gaan kitesurfen.

Inspiratie Kite pokémon Mantine

Naast Surfing Pikachu zijn er veel kaarten uit het thema water interessant voor surfers en kitesurfers. Inspiratie voor het kitesurfen? Die is zeker te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Mantine die valt onder de categorie ‘Kite’. Dit in combinatie met de beschrijving begint met een beetje verbeelding in de richting van het kitesurfen te komen. Juist omdat wanneer Mantine voldoende snelheid opbouwt, hij enorme sprongen kan maken en meer dan 100 meter ver kan zweven. Onderstaand de standaard Mantine. Hij is er echter ook in andere varianten. Bijvoorbeeld holistisch en omgekeerd holistisch.

Pokémon Mantine uit de categorie 'Kite'.
Pokémon Mantine uit de categorie ‘Kite’.

Kom jij uit de Pokemon kitesurf generatie?

Al met al een eerste Pokémon kitesurf blogje. Een stemmetje in mijzelf vroeg nog even ‘Moet dit nu echt op KitesurfPro.nl?’. Ik besefte tegelijk dat ik niet uit de Pokémon generatie kom en andere kitesurfers vast wel. Ben jij ook geïnspireerd door Pokémon kaarten. Deel dan je favoriete kaarten met ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *