Slufter blijft toegankelijk

Onderstaand een bericht van regiovertegenwoordiger voor regio Oostvoorne en de Slufter, Andre Knulst, van de Nederlandse Kitesurf Vereniging (NKV).

In een vorig bericht hebben we het gehad over het feit dat er per 1 september gebaggerd gaat worden op de Slufter. Hierbij rezen direct een aantal vragen op, waaronder de vraag of we na 1 september nog terecht kunnen op de Slufter.

“Vandaag het projectteam gesproken naar aanleiding van ons voorstel en het verzoek de mogelijkheden te bestuderen in hoeverre tijdens de aanleg van Maasvlakte2 onze spot toegankelijk blijft. Dit verzoek en voorstel is besproken met de contractmanager. Tijdens het bestuderen van de planning is toegezegd dat de Slufter in ieder geval ook in 2009 toegankelijk blijft. In Oktober heb ik een onderhoud met het projectteam om te zien welke mogelijkheden er zijn na 2009, de impact is dus minder desastreus als we hebben gedacht.”
“Ik heb goede hoop dat we rondom de aanleg gewoon kunnen doorvaren!”

Dree
NKV Regiovertegenwoordiger

3 reacties

  1. Voorlopig dus nog los komende herfst en winter, maar eenmaal begonnen met de werkzaamheden zullen we wel rekening dienen te houden met een metamorfose van de Sluf. Bereikbaar okay….kite-able is weer wat anders en we zullen af moeten wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

NKV safety event 2023
Nederlandse Kitesurf Vereniging
Nederlandse Kitesurf Vereniging