NKV safety event Brouwersdam op 24 september

NKV safety event 2023

Zondag 24 september is het zover. Een nieuw live kitesurf safety event van de Nederlandse Kitesurf Vereniging (NKV). De NKV heeft dit initiatief genomen om een verdere bijdrage te leveren aan veilig kitesurfen. De vorige safety clinics waren een succes dus mocht je nog kans zien om te gaan, dan is dit aan te bevelen.

Achtergrond safety event

Safety is een hot topic binnen het kitesurfen en komt terug in alle aspecten van van de sport. Dit begint bij de orientatie op kitesurf-les, bij de aanschaf van kitesurf-materiaal, het verbeteren van skills en oefenen van tricks, bij het maken van downwinders enzovoorts. Dergelijke onderwerpen worden behandeld tijdens het NKV safety event.

Programma NKV Safety Event
Programma NKV safety event 2023 Zeeland

Geen standaard safety clinic

Wie de NKV safety clinics kent ziet aan het programma direct dat dit geen standaard safety clinic is maar een kitesurf-evenement vol met specifieke en inspirerende lezingen en clinics. Daarnaast is er ruimte om het water op te gaan en kitesurf-materiaal te testen. Onder het genot van een drankje kan je zo andere kitesurfers ontmoeten en met, én van, elkaar leren.

Safety event locatie in Zeeland

Een deel van het event vindt plaats in Strandtheater Houtenkaap in Ouddorp. Voor het kitesurfen zelf en het testen van het nieuwste North kitesurf-materiaal wordt uitgeweken naar kitesurf-spot Brouwersdam bij Natural High.

Locaties

  • Strandtheater Houten Kaap, Westerweg 28 in Ouddorp
  • Natural High, Brouwersdam 22 in Ouddorp

Meer informatie vind je op de website van het NKV. Het NKV safety event bevelen we elke kitesurfer van harte aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Wedstrijdkalender-Nederlandse-Kampioenschappen-kitesurfen Red Bull Megaloop
Kitesurf Vereniging. Steun het NKV en wordt lid. Foto: zomaar een zomerse dag op kitespot Brouwerdam
kitesurf onderzoek