Wingfoil informatie op WingfoilPro.nl

WingfoilPro.nl wingfoil informatie

Beste wingsurfers, wingfoilers, gerelateerde foil watersporters en geïnteresseerden. Afgelopen tijd hebben we KitesurfPro.nl gecomineerd met wingfoil informatie. Zo was KitesurfPro.nl nog informatiever dan alleen voor het kitesurfen. Daar is een einde aan gekomen met het live gaan van WingfoilPro.nl. WingfoilPro.nl is een informatieve website over wingfoilen die alle wingfoil informatie biedt die wingfoilers nodig hebben.

Achtergrond WingfoilPro.nl

Na meerdere jaren leren wingfoilen en daarover bloggen op KitesurfPro.nl heb ik nu een eigen site gemaakt speciaal voor het wingfoilen. Juist omdat wingfoilen voor mij een blijvertje is en ik graag wingfoil informatie deel. Ik ben absoluut geen ‘pro’ zoals de naam van de site misschien suggereert maar heb het ontzettend naar mijn zin op het water en deel mijn ervaring, kennis en wat mij opvalt graag met anderen. Daarom nu een eigen site daarvoor.

Volg WingfoilPro.nl ook op Instagram, Facebook en Youtube.

Wingfoil informatie

Ride with us From Zero 2 Hero

Dit is het motto en geldt ook voor WingfoilPro.nl. De startpagina over wingfoilen op Kitesurfpro.nl is groot met talloze blogjes over deze geweldige sport. Die zal ik hier voorlopig laten staan en intussen wordt WingfoilPro.nl gevuld met nieuwe blogjes en informatie.

Wingfoil FAQ – veelgestelde vragen

Wingsurfen, wingboarden, wingfoilen en wingen zijn de verschillende namen voor de nieuwste windsport. Het is een combinatie van windsurfen, kitesurfen en foilen. Op dit moment gaat de ontwikkeling nog steeds razend snel. Wingsurfen en wingfoilen spreekt allerlei sporters aan en is relatief gemakkelijk om mee te beginnen. Er is dan ook veel behoefte een wingsurf informatie c.q. wingfoil informatie. Op WingfoilPro.nl hebben we daarom allereerst een wingfoil FAQ: veelgestelde vragen geplaatst voor wie daar interesse in heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *