Beau van Erven Dorens doet rondje wadden

Beau van Erven Dorens kitesurfen
Beau van Erven Dorens in 2018 aan het trainen voor Hoek tot Helder. Foto: facebook pagina Hoek tot Helder

Dat Beau van Erven Dorens kitesurft wisten we al even. Vorig jaar was hij zelfs van de partij tijdens de Hoek tot Helder. Hij kitesurfte Hoek tot Helder samen met Mark Tuitert, Rintje Ritsma en Lilian de Geus voor de Hartstichting. Ook in 2020 wilde Beau weer van de partij zijn.

Kitesurfen voor de hartstichting: Hoek tot Helder

Even het geheugen opfrissen want helaas kon Hoek tot Helder in 2020 niet doorgaan. Hoek tot Helder is een 130 kilometer lange monster downwinder van Hoek van Holland naar Den Helder. Met Hoek tot Helder wordt geld ingezameld voor de Hartstichting. Als we Beau zouden spreken over kitesurfen met Beau van Erven Dorens dan zal hij vast snel beginnen over zijn passie voor downwinders.

Avontuur langs de Wadden

Ons oog viel op het filmpje van Beau op zijn instagram. Daarin doet hij verslag van wat hij noemt het ‘Avontuur langs de Wadden’ in augustus.

De Nederlandse kust is zo betoverend mooi…

Beau van Erven Dorens

Als je van kitesurfen houdt, is het een schitterend filmpje. De combinatie van mooie natuur, kameraadschap, sportief bezig zijn, surfen, kiten spreekt aan. Zelfs de voelbare emotie van Beau, vast door de ervaring, vermoeidheid en het genieten, spreekt ons in ieder geval aan.

Kitesurf downwinders: pompen met die benen

Duidelijk is ook dat kitesurfers voor een downwinder als Hoek tot Helder getraind moeten zijn. Dit doe je niet even ongetraind.

Mocht je dit lezen Beau. Je zal het ontzettend druk hebben met je nieuwe talkshow. Hopelijk kom je nog aan kitesurfen toe en begroeten we je eens op het water. Enjoy!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Wedstrijdkalender-Nederlandse-Kampioenschappen-kitesurfen Red Bull Megaloop
AED ‘Hoek tot Helder’ redt leven van kitesurfer in Zandvoort