Kitesurfen in storm Bella

Kitesurfen in storm Bella
Kitesurfen in storm Bella

Met twee handen aan de bar en geknepen billen gingen we het water op. Eerlijk is eerlijk. Maar goed, onder druk van je passie wil je toch het water op om dit soort momenten mee te pakken. Ook al waait het snoeihard. Vandaag zelfs met windstoten van meer dan 105 km per uur. Tegelijkertijd voelen we ons verantwoordelijk er een leuke en veilige sessie van te maken. Veilig uit, veilig thuis luidt de KNRM slogan. Zo gezegd, zo gedaan. Kitesurfen in storm Bella.

Zevende officiële storm van 2020

Bella trok in de nacht van zaterdag op zondag en zondagochtend over Nederland. Het was de zevende officiële storm van 2020. De vorige storm was Odette.

Met twee handen aan de bar en geknepen billen gingen we het water op. Eerlijk is eerlijk.

Let op. De jongens die je hier ziet hebben soms meer dan 20 jaar ervaring met kitesurfen op zee. Dit is geen maatstaf, want we zien kitesurfers die nog niet zo lang kitesurfen ook jaloersmakend kiten met dit soort weer. We willen ermee benadrukken dat dit soort omstandigheden voor vergevorderden is. En zelfs in deze groep ziet niet iedereen het zitten om op dit soort dagen het water op te gaan. Helemaal logisch. Meer over of het verstandig is om te gaan kitesurfen met storm lees je hier.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

nvision naish pivot review
Kitesurfen november
Naish Pivot 2023 review