Kite 4 Life Market: luister naar trotse Baris en doe mee

Kite 4 Life Market

Dat initiatiefnemer Baris Soyogul van de stichting Kite 4 Life samen met zijn team vol goede en betekenisvolle ideeën zit wist je waarschijnlijk al. Zo organiseerde Kite 4 Life eerder in 2021 het wereldwijde Jump 4 Life evenement. Nu is weer tijd voor de Kite 4 Life Market. Vanaf 23 september kan in een periode van twee weken geboden worden op items op de online veiling.

Voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten

De Kite 4 Life stichting zal het ingezamelde geld gebruiken om (ex-)kankerpatiënten en hun naasten te leren kitesurfen en gevoelens van vrijheid, hoop en trots in hun levens (terug) te brengen. Om dit te bereiken organiseert Kite 4 Life evenementen en faciliteert ze kitelessen in samenwerking met verschillende kitesurfscholen in Nederland.

Non-profit en meedoen helpt direct

Feit is dat Kite 4 Life een non-profit organisatie is. Zodoende lever je een directe bijdrage aan de doelen van Kite 4 Life als je meedoet met de initiatieven. Wij zijn enthousiast en hopen dat jij dit ook bent.

Veiling Kite 4 Life eindigt met talkshow

De veiling zal 2 hele weken online staan en eindigt op 7 oktober met de Kite 4 Life Talkshow. De bedoeling is dat het een netwerkevent is voor de community waar hopelijk nog wat extra support voor Kite 4 Life ontstaat.

Baris Soyogul aan het woord

We hadden even contact met Baris over de Kite 4 Life market en stelden hem wat vragen. Bijvoorbeeld over zijn terugblik op afgelopen zomer en de activiteiten van Kite 4 Life. We vroegen Baris ook naar zijn mooiste ervaring dit jaar en waar hij het meest trots op is. Zo enthousiast als we Baris kennen reageerde hij met een spraakbericht dat we graag met je delen.

Baris Soyogul over zijn betekenisvolle piekmomenten.

Meedoen met de Kite 4 Life veiling

Dat kan via kite4lifefoundation.org vanaf 23 september. Op dit moment zijn de eerste mogelijkheden zichtbaar. Meer producten en diensten zullen eerdaags worden toegevoegd. Volgens Baris nog zeker zo’n 25.

Kite 4 Life Market vanaf 23 september van start. Bied je mee?

KitesurfPro.nl stelt gaaf pakket beschikbaar

Het gaat hier niet om KitesurfPro.nl maar om aandacht voor de betekenisvolle doelen van Kite 4 Life. Wij raakten erg geïnspireerd door Baris en doen zoddoende ook een duit in het zakje door een KitesurfPro.nl pakket beschikbaar te stellen. Dit bestaat uit een hoody, t-shirt en twee KitesurfPro.nl stickers. Deze zal je dus tegen gaan komen en wellicht vind je het tof om het pakket te bemachtigen.

P.s. deze wordt nog gevuld dus kom nog eens terug voor de link 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *