Kitesurfwind vandaag? Kite-weer pagina’s op je smartphone

0
kitesurfwind vandaag kiteweer

Is er kitesurfwind vandaag? We hebben een aantal kite-weer pagina’s voor je samengesteld om hierover verder te lezen en je basiskennis te vergroten. Daarnaast hebben we een actuele windkracht en weersituatie pagina gemaakt met de actuele windkracht, weerinformatie en relevante informatie. Superhandig om op te slaan op je smartphone. Zie hier hoe je dit kan doen op een Iphone of Andriod smarthone.

Direct naar de kitesurf wind & weer pagina’s

Kan ik vandaag kitesurfen
Om te bepalen of het kitesurfweer is, is het verstandig om van verschillende weersbronnen de meetgegevens van de wind met elkaar te vergelijken en hiervan een gemiddelde te nemen. Zo kom je tot een optimale indicatie van hoe hard het waait en hoe hard het gaat waaien. De ideale wind om te beginnen met kitesurfen is met een matige tot vrij krachtige wind. Dit is tussen de 14 en 22 knopen. Zelfs bij 8-16 knopen (windkracht 3-4) kan er al gekitesurft worden. Lees het stappenplan.

Actuele windkracht
Op deze pagina vind je de actuele windkracht, de actuele weersituatie en waterstand.

Wind- en weervoorspelling
Een speciale pagina met geladen informatie en links om te bekijken of het gaat waaien.

Kitesurfwind c.q. kiteweer pagina opgeslagen op beginscherm van smartphone. Lees hoe het werkt.
Kitesurfwind c.q. kiteweer pagina opgeslagen op beginscherm van smartphone. Lees hoe het werkt.

Inzicht in de wind: windkracht meeteenheden tabel
Een kitesurfer moet al zijn zintuigen gebruiken. Dat is juist zo mooi aan deze sport zo dicht bij de elemementen van de natuur. Je anticipeert voortdurend, zowel op andere kitesurfers, de bijzonderheden van de kitesurflokatie als op de natuur. Lees hier het belang van blijven afscannen van de lucht. Bekijk ook het windkracht omrekentabel dat je helpt de wind beter in te schatten. Het laat zien hoe Beaufort (Bft), meter per seconde (m/s), kilometer per uur (km/h) en knopen zich tot elkaar verhouden. Doe er je voordeel mee.

PLAATS EEN REACTIE

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in