Mystic brengt ode aan de Noordzee

Mystic herfst en winter 2020 / 2021 collectie
Mystic herfst en winter 2020 / 2021 collectie. Foto: Mysticboarding.com

Met een ode brengen aan de Noordzee is niets mis. Dat zien wij kitesurfers graag en doen we zo vaak als mogelijk. Mystic is een van de kitebrands dat ons hierin support. Dat doet ze met onder andere dames wetsuits en heren wetsuits. Maar ook met een toprange aan trapezes, neopreen schoentjes, caps, handschoenen, impactvesten en meer.

Mystic Nederlands kitesurf merk sinds 2002

Ook Mystic, ontstaan in Nederland, hoort in de lijst thuis van Nederlandse kitesurf merken. Niet met kites en kiteboards maar ondersteunende uitrusting. Ontstaan vanuit een groep gepassioneerde kitesurfers en windsurfers die niet de uitrusting vond dat ze nodig had. Zodoende namen ze het heft in eigen handen en is Mystic in 2002 ontstaan. 18 jaar op de markt dus en een wereldwijd gerespecteerd en gewaardeerd kitesurf-merk. Klasse!

Mystic herfst en winter 2020 / 2021 collectie
Mystic herfst en winter 2020 / 2021 collectie. Foto: Mysticboarding.com

Ode aan de Noordzee met 2020 / 2021 Noordzee routes

Dat Mystic ons het merk wil laten beleven is door de jaren wel duidelijk. De uitstraling en de campagnes zijn pakkend en dit trekt aan als een magneet. Maar goed, uiteindelijk draait het om de kwaliteit en het comfort van een trapeze, wetsuit of ander kitesurf-materiaal. Dit moet je ondersteunen je grenzen te verleggen en zeker niet remmen. Daar bovenop komen nog eens de omstandigheden. Onze Noordzee… Die zorgt voor veel plezier maar kan ook een gemene rotzak zijn. Dit was ons verhaal dat in schril contrast staat tot mysterieuze ode van Mystic zelf aan de Noordzee.

Mystic lookbook – Omarm de krachten van de natuur

Lees de ode op Mysticboarding.com en laat je meenemen in het kijkboek. Daarin word je meegenomen in een Noordzee trail die de Mystic teamrijders hebben afgelegd en vastgelegd. Het kijkboek staat in het teken van de nieuwe collectie voor herfst en winter 2020 / 2021. Wat daarin bijzonder opvalt is het witte The One 5/3 mm winterwetsuit.

We hebben zelf ervaring met Mystic trapezes vanaf 2002 en zijn hier nog altijd dik tevreden over. Deel jouw ervaring ook als reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Overzicht alle kitesurf merken wereldwijd
Kitesurf marktonderzoek
Switch kites gekocht door Ventum Kiteboarding