Nederlands eigen kitesurf-industrie: Reedin + introductie Super-E en Kev Pro

nederlands_kitesurf_merk_reedin_super-e

Als je het een beetje volgt is er best wat gaande in de kitesurf-industrie. Er komen namelijk steeds meer Nederlandse kitesurf-merken bij. In deze post introduceren we Reedin met de nieuwe Super-E en Kev Pro. Hoe gaaf is dat! Daarom gaan we deze Nederlandse kitesurf-merken die veelal een wereldwijde markt bedienen de komende periode voor je af en lichten we ze een klein beetje door.

Reedin
Op 1 januari 2020 kondigde ons aller bekende Kevin Langeree aan dat na meer dan 20 jaar support en sponsering door Naish het tijd was voor een nieuwe hoofdstuk in zijn leven. Hij stopte als teamrider bij Naish en bedankte Naish voor alle onvergetelijke jaren en support. Kort daarop kondigde Kevin aan dat hij samen met Damien Girardin (oud brand manager en kite designer bij Naish) een eigen kite-brand zou gaan lanceren genaamd Reedin Kiteboarding. We hebben Robby Naish hier niet op zien of horen reageren maar feit is dat beide heren ontzettend veel voor Naish hebben kunnen betekenen en vice versa.

‘At Reedin we want to fly faster, jump higher, and redefine all the possibilities of kiting’

De productrange bestaat momenteel uit:

  • Super Model kitesurf kite
  • Dream Stick kitesurf kitebar
  • Kev Pro kitesurf board
  • Super-E kitesurf board
  • No Brainer kitesurf board (in aantocht)
  • Super Binding kitesurf board voetbanden
nederlands_kitesurf_merk_reedin_super-e_2
De Reedin Super-E

De Reedin Super-E en Kev Pro kitesurf board zijn zojuist gelanceerd. De Super-E wordt neergezet als een kitesurf-board met de exclusieve shape van de Kev Pro en dan minder stijf met een vorm die zeer geschikt is voor kitesurfers die niet continue super snel kitesurfen. Lees meer over de Super-E en Kev Pro op Reedin.com.

Tip. Check over even de KevVlog via Reedin.com. Wij kunnen ook best aardig kitesurfen maar Kevin is van een heel ander niveau. Het is niet voor niets dat Kevin Langeree driemaal de titel Redbull King of the Air op zijn naam heeft staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Overzicht alle kitesurf merken wereldwijd
Kitesurf marktonderzoek
Switch kites gekocht door Ventum Kiteboarding