Contactgegevens op elk board. Oproep: jouw hulp is nodig.

De KitesurfPro watervaste kitesurf sticker met contactgegevens
De KitesurfPro watervaste kitesurf sticker met contactgegevens

Elke dag dat het waait lezen we medesporters die op zoek zijn naar hun board nadat ze deze op het water verloren zijn. Soms tellen we online gemakkelijk 20 meldingen van verloren kiteboards. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat wingsurf-board kwijtgeraakt worden op het water. Daarom pleiten wij voor een sticker met contactgegevens op ieder board. Of het nu een kiteboard, kitefoil board, wingsurf board, wingfoil board, windsurf board of surfboard is.

Voorkomt onnodig zoeken

Als het board niet direct gevonden wordt en men weer thuis is, wordt internet afgestruind of het board toevallig is gevonden. Ook plaatsen kitesurfers dan zoveel als mogelijk berichtjes op de bekende sites, forums en sociale media groepen in de hoop het board terug te vinden.

Voorkom onnodige actie hulpdiensten

Heel vervelend voor de sporters in kwestie want boards zijn prijzig. Als je contactgegevens er niet op staan wordt het een stuk lastiger om het board terug te krijgen. Vervelender nog zijn de berichten van de reddingsbrigade of omstanders aan wal wanneer een board aanspoelt of gevonden wordt. Ze zoeken naar de eigenaar want deze kan zich ook nog in het water bevinden. Daarom bel je natuurlijk altijd direct bij gelegenheid de KNRM om aan te geven dat je je board bent verloren. Lees de tips van de KNRM.

Verloren kiteboard
Verloren kiteboard snel terugkrijgen en voorkomen dat men naar je blijft zoeken? Een sticker met contactgegevens helpt. Bestellen kan hier.

Onze missie: Ieder board voorzien van een naametiket met contactgegevens.

Sticker contactgegevens missie

Dit is géén commerciële actie maar een doorlopende service puur vanuit het hart en als ambassadeur voor onze geweldige sport. KitesurfPro.nl heeft inmiddels tientallen boards voorzien van gepersonaliseerde stickers met contactgegevens. Alle beetjes helpen. Het is ons om het even hoe men boards voorziet van een sticker met contactgegevens. Ook of het nu kiteboard, kitefoil-board, wingsurf-board, wingfoil-board, windsurf-board of surfboard is. Er zijn dan ook verschillende initiatieven voor hetzelfde doel. Zoals die van Booomtag en de KNRM Be Traceable. Onze sticker is klein, subtiel, in meerdere kleuren beschikbaar en langdurig getest. Doe mee en bestel de sticker(s).

Oproep: deel dit bericht

Help mee door dit bericht en de link te delen via je whatsapp kitesurf vriendengroep, op facebook, forums, sites etc. Alleen zo lukt het om alle boards te voorzien van een naam en telefoonnummer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Alles over kitesurf, kitefoilen en wingfoilen in Nederland