Op ieder kitesurfboard contactgegevens. Jouw hulp is nodig

Watervaste kitesurf-sticker met contactgegevens. 
Watervaste kitesurf-sticker met contactgegevens. 

Iedere dag dat het waait lezen we medesporters die op zoek zijn naar hun board nadat ze deze op het water verloren zijn. As we speak tellen we online gemakkelijk 20 meldingen van verloren kitesurfboards. Wij kitesurfen al langer dan 20 jaar en dit is van alle tijden. Als het board niet direct gevonden wordt en men weer thuis is, wordt internet afgestruind of het board toevallig is gevonden. Ook plaatsen kitesurfers dan zoveel als mogelijk berichtjes op de bekende sites, forums en sociale media in de hoop het kitesurfboard terug te vinden.

Heel vervelend voor de kitesurfer in kwestie want kitesurfboards zijn prijzig en als je contactgegevens er niet op staan wordt het een stuk lastiger om deze terug te krijgen. Vervelender nog zijn de berichten van de reddingsbrigade of omstanders aan wal wanneer een kitesurfboard aanspoelt of gevonden wordt. Ze zoeken naar de eigenaar want deze kan ook nog in het water zijn. Daarom bel je natuurlijk altijd direct de reddingsbrigade om aan te geven dat je je kiteboard bent verloren.

Onze missie: Ieder kitesurfboard voorzien van een naametiket met contactgegevens.

Oproep: Dit is géén commerciële actie maar puur vanuit het hart en als ambassadeur voor onze geweldige sport. Help daarom mee door dit bericht en de link te delen via je whatsapp kitesurf- vriendengroep, op facebook, forums, sites etc. Alleen zo lukt het om alle kitesurfboards te voorzien van een naam en telefoonnummer.

We hebben ons er op ingesteld om in 1 week tijd zoveel als mogelijk bestellingen te kunnen verwerken want wij hebben ook gewoon een baan en gaan graag zelf het water op. Zie het als een soort actie. Bestel en help alsjeblieft mee!

Bestel je sticker(s) hier..

Interessant? Deel dit met anderen...

FacebookTwitterPinterestLinkedIn

2 reacties

  1. Sticker met contactgegevens voor board besteld. Goed initiatief. Misschien voor de duidelijkheid vermelden dat het bestelnummer ook bij de betaling wordt vermeld. Bij mij zijn namelijk de adresgegevens niet gelijk aan de tekst die op de sticker komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *