Sticker contactgegevens op elk board. Jouw hulp is nodig

Watervaste kitesurf sticker met contactgegevens
De KitesurfPro watervaste kitesurf sticker met contactgegevens

Iedere dag dat het waait lezen we medesporters die op zoek zijn naar hun board nadat ze deze op het water verloren zijn. As we speak tellen we online gemakkelijk 20 meldingen van verloren kiteboards. Wij kitesurfen al langer dan 20 jaar en dit is van alle tijden. Daarom pleiten wij voor een sticker met contactgegevens op ieder board. Of het nu een kiteboard, kitefoil board, wingsurf board, wingfoil board, windsurf board of surfboard is.

Voorkomt onnodig zoeken

Als het board niet direct gevonden wordt en men weer thuis is, wordt internet afgestruind of het board toevallig is gevonden. Ook plaatsen kitesurfers dan zoveel als mogelijk berichtjes op de bekende sites, forums en sociale media in de hoop het kitesurfboard terug te vinden.

Voorkom onnodige actie hulpdiensten

Heel vervelend voor de kitesurfer in kwestie want kitesurfboards zijn prijzig en als je contactgegevens er niet op staan wordt het een stuk lastiger om deze terug te krijgen. Vervelender nog zijn de berichten van de reddingsbrigade of omstanders aan wal wanneer een kitesurfboard aanspoelt of gevonden wordt. Ze zoeken naar de eigenaar want deze kan ook nog in het water zijn. Daarom bel je natuurlijk altijd direct de reddingsbrigade om aan te geven dat je je kiteboard bent verloren. Lees de tips van de KNRM.

Verloren kiteboard
Verloren kiteboard snel terugkrijgen en voorkomen dat men naar je blijft zoeken? Een sticker met contactgegevens helpt. Bestellen kan hier.

Onze missie: Ieder board voorzien van een naametiket met contactgegevens.

Sticker contactgegevens missie

Dit is géén commerciële actie maar puur vanuit het hart en als ambassadeur voor onze geweldige sport. KitesurfPro.nl heeft inmiddels tientallen board voorzien van gepersonaliseerde stickers met contactgegevens. Alle beetjes helpen. Het is ons om het even hoe men boards voorziet van een sticker met contactgegevens. Ook of het nu kiteboard, kitefoil board, wingsurf board, wingfoil board, windsurf board of surfboard is. Er zijn dan ook verschillende initiatieven voor hetzelfde doel. Zoals die van Booomtag en de KNRM Be Traceable. Onze sticker is klein, subtiel, in meerdere kleuren beschikbaar en langdurig getest. Doe mee en bestel de sticker(s).

Oproep: deel dit bericht

Help mee door dit bericht en de link te delen via je whatsapp kitesurf vriendengroep, op facebook, forums, sites etc. Alleen zo lukt het om alle boards te voorzien van een naam en telefoonnummer.

Interessant? Deel dit met anderen...

FacebookTwitterPinterestLinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *