Winnaar Fluid Kiteboarding pakjesavond bekend

Winnaar Fluid Kiteeboarding pakjesavond bekend

Van het een kwam het ander. We gaan nog steeds Nederlandse kitesurf merken langs om ze een beetje door te lichten. Enerzijds om ze in het zonnetje te zetten want een beetje Nederlandse trots hoort erbij toch. Anderzijds vanwege de passie voor de sport en het vakmanschap achter de merken.

Interview Fluid Kiteboarding

Na het interview met Gilion Goveia, eigenaar van Fluid Kiteboarding, hielden we contact met hem. Zo ontstond het idee voor een pakjesavond prijsvraag. Met als prijs maar liefst een Fluid Kiteboarding X 2020 kiteboard met Feather Lite pads & straps ter waarde van € 469,-. 100% dankzij Fluid Kiteboarding. Hoe gaaf is dat!

Win een kiteboard

Heel veel en ook leuke aanmeldingen

De aanmeldingen kwamen dik boven de 200 uit. Een aantal van jullie maakten nog eens extra duidelijk waarom ze deze prijs c.q. dit sinterklaascadeau zo graag in de wacht wilde slepen. Het was jullie allen gegund maar er was onder de winnaars natuurlijk maar één board te verloten. Zo gezegd, zo gedaan…

Winnaar Maarten Ruesink

Winnaar Fluid Kiteboarding pakjesavond is Maarten Ruesink. We checkten Maarten zijn openbare facebook-pagina even. Niet direct een bekende van de kitesurfpro.nl redactie maar Maarten is in ieder geval een fervent kitesurfer zoals te zien op zijn filmpje online. We kregen zelf nog geen contact met Maarten dus de verassing is des te groter voor hem.

https://www.facebook.com/M.Ruesink/videos/10157175442916330

Maarten, van harte gefeliciteerd met deze gave prijs en we hopen dat je er veel plezier van hebt. Meld je bij de redactie om je kiteboard in ontvangst te nemen.

Groetjes,

Sint en alle pieten

Naar Nederlandse kitesurf merken →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Fluid Kiteboarding Sky v4 review
Win een kiteboard
Reedin review