Brouwersdam fotoserie d.d. 10 augustus 2021

Kitesurfen Brouwersdam

Vorige week had ik met het gezin een dagje uit in Zeeland. Het waaide niet hard; zo’n 12 knopen en soms wat zachter of harder. Eerst een stop op één van de mooiste en bekendste kitesurf spots van Nederland. Namelijk de Brouwersdam. Meer informatie over de Brouwersdam vind je op onze kitesurfen Brouwersdam spotinformatie pagina. Dit was ook de dag dat Mark van der Burg met de nieuwe Duotone Juice D/Lab daar aan het kitefoilen was. Geniet van wat beelden en een leuke impressie.

Alohallo

We gingen langs bij de jongste kitesurf winkel van Nederland. Namelijk Alohallo. Alohallo is natuurlijk niet enkel een kitesurf winkel en kitesurf school. Je vindt er ook een gave collectie met andere artikelen, kleding en accesoires. We werden leuk onthaald door Vincent. Het is prachtig om te zien hoe Alohallo in zo’n korte tijd zo iets moois heeft kunnen opzetten. De sfeer en beleving is top. Mijn zoontje wilde spontaan een gave Alohallo hoody en die hebben we hem natuurlijk gegeven.

Natural High

De volgende stop was bij Natural High. Ook daar was de bedrijvigheid op en top. Kitesurfers in spé kwamen af en aan en de gezelligheid op het terras was top! Er was helaas geen tijd voor een praatje in de kitesurf shop. De terrasopstelling was nog iets ruimer door de omstandigheden maar dit maakte het misschien juist nog wel iets gezelliger.

Jonker Funsports Renesse

Daarna deden we deven aan met een bezoekje aan Jonker Funsports Renesse. Daar hadden we een leuk gesprek met de mensen van de shop. Heel laagdrempelig en enthousiast.

Zo heeft Jonker, samen met Wake Style, een linkje terug geplaatst als bedankje voor onze link naar hen in het overzicht kitesurf winkels. Dank!

Ik was ook enthousiast over het brede én diepe assortiment van Jonker. Echt gaaf om te zien dat er zoveel keus wordt geboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Kitesurfen voor beginners - de niveaus
Regels kitesurfen. Voorkom een kite crash
Kitesurfscholen overzicht voor kitesurflessen