Duotone kitesurf App: verbeter je kitesurf-tricks

Duotone kitesurf app

Of je nu begint met kitesurfen of zoals wij al meer dan 20 jaar op het water staan. Natuurlijk kan je op kitesurfen, zoals op alles, uitgekeken raken. Uitgeleerd ben je met kitesurfen echter nooit! Dit bewijs levert Duotone nog eens met de Duotone kitesurf App.

Kitesurf-tricks oefenen in kleine stapjes

Met kitesurfen kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Het is aan jezelf om je eventuele angst in bedwang te houden zonder roekeloos te worden en zonder je eigen grens te overschrijden.

Soms is het oefenen van nieuwe kitesurf-tricks niets meer of minder dan een plons die tussen het doen en het niet doen in staat.

Er is altijd wel een drempel om nieuwe moves te gaan proberen. Dit geldt echt voor iedereen. Maar is die drempel wel altijd terecht? Soms is het goed om bij twijfel niet in te halen. Soms is het oefenen van een nieuwe kitesurf-trick echter niet meer dan een plons die tussen het doen en het niet doen in staat. Wat kan je doen om een nieuwe kitesurf-trick zo gecontroleerd mogelijk op te bouwen? Je kan bijvoorbeeld beginnen met het oefenen van je nieuwe trick bij minder wind en / of een kleinere maat kite om feeling en timing te krijgen zodat je de trick kan beheersen. Zorg ook dat je kitesurf-uitrusting in orde is.

kitesurf-tricks-oefenen-duotone-kitesurf-app-academy
Kitesurf-tricks oefenen met de Duotone kitesurf App

Duotone Academy App

De Duotone Academy App bevat meer dan 150 kitesurf-video’s met kitesurf-tricks, -technieken en -theorie. Zowel voor de beginnende kitesurfer als voor hardcore kitesurfers. De Duotone Academy App is speciaal ontworpen om kitesurfers te ondersteunen bij het leren van nieuwe kitesurf-tricks. Daarnaast motiveert de app je om je kitesurf-niveau en -vaardigheden te verbeteren. Je ziet een ingehaakte Darkslide op de App, visualiseert hoe je de trick zelf kan doen en probeert hem morgen uit. Waarom ook niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Kiteloop tutorial
Watergordijn kitesurfen
ALUULA Composites