Eurofuncenter omgedoopt tot De Surfshop

De Surfshop

Eurofuncenter dat ooit nog meerdere vestigingen had, heeft de activiteiten gecentraliseerd op de prachtige locatie aan het Oostvoornse Meer in Zuid-Holland. Daar zijn nu alle activiteiten gebundeld met voor elk wat wils. 

Brunotti Beachclub

Zo is er een restaurant met prachtig terras en uitzicht over het meer. Daarbij kunnen vergaderruimtes worden gehuurd en is er ruimte voor events als feestjes en partijen. Bij bruiloften pakt de Brunotti Beachclub uit en wordt de locatie omgedoopt voor dit prachtige moment en feest. 

Brunotti Beachclub

Surfschool

Bij de surfschool kan je terecht voor kitesurf-, windsurf-, wingsurf- en wingfoil-les. Eenmaal ervaren kan je er ook materiaal huren. Zo heb ik tijdens het leren wingfoilen materiaal gehuurd bij deze surfschool. Daarnaast kan je er suppen, kajakken, mountainbiken, fietsen en als het nodig mocht zijn ook strandbedjes en windschermen huren.

Winkel

Omdat Zevenhuizen is gesloten heeft De Surfshop, voorheen Eurofuncenter, de winkel flink aangepakt. Naast het kitesurf, wingsurf, windsurf, sup en gerelateerde assortiment in de winkel is bijna alles op dit gebied te leveren. De Surfshop heeft ook testmateriaal zodat je het materiaal zelf kan testen. Daarnaast is de winkel uitgebreid met veel kleding en accessoires. 

Eurofuncenter nu De Surfshop

Shops met passie

Of het nu De Surfshop betreft of andere windsport-winkels. Onze ervaring is dat het allemaal shops zijn met eigenaren en personeel met passie voor watersport. Je kan ze zomaar op het water tegenkomen en helpen anderen graag wegwijs. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Kitesurf-set huren
Kitesurfen 2021