Kitesurf-theorie: online kennisbank voor elke kitesurfer

theorie kitesurfen
Theorie kitesurfen - KitesurfPro.nl

Kitesurfen is een prachtige sport. Zowel je wellicht al weet is voor ons het communiceren over de sport een bonus op het kitesurfen zelf. We reiken je graag kitesurf-theorie aan. Bijna altijd aangevuld met praktisch tips, foto’s en filmpjes.

Ons motto is niet voor niets: “Ride with us. From zero 2 hero”

Kitesurf-theorie bestemd voor alle kitesurfers

Meest diverse watersport die ik ken

Kitesurfen misschien wel de meest diverse sport die ik ken. Ik kitesurf inmiddels al langer dan 20 jaar, ben instructeur geweest en hoop nog lang van de sport te genieten. Niet dat je voor kitesurfen topfit moet zijn maar een kitesurfsessie is voor mij een top work-out en tegelijkertijd geeft het een mentale boost. Na een goede sessie ga ik huiswaarts als herboren.

Naish Triad review

Theorie voor geïnteresseerden, beginners en gevorderden

Dit theorie kitesurfen is geschreven voor mensen die geïnteresseerd zijn in kitesurfen. Om je wegwijs te maken, verder te helpen of als handige plek om informatie terug te vinden. Ongeacht of je aan het overwegen bent of je wilt gaan kitesurfen, een beginner bent of al meer ervaring hebt en inspiratie op wilt doen voor je next level.

Kitesurfen voor beginners - de niveaus
De levensloop van een kitesurfer met een indicatie van het vaardigheidsniveau. Bekijk deze complete handleiding kitesurfen

Meer dan 80 items

Het therie kitesurfen is al redelijk compleet. Bijvoorbeeld over omgaan met stroming, het kopen van materiaal, aandachtspunten voor tweedehands materiaal, kitesurfen op zee, trucs oefenen, uitleg over trapezes, stand voetbanden, hoe kitesurf-les eruit ziet etc. etc…Mocht er volgens jou belangrijke informatie ontbreken, laat het ons dan weten.

Deel de theorie kitesurfen met je vrienden

Daarvoor doen we het juist! Heb je een bijdrage aan KitesurfPro.nl. Weet dat dit gewaardeerd wordt en altijd wordt beloond met wat leuks. Als je denkt dat de theorie kitesurfen interessant is voor je vrienden of bekenden, deel hem dan met ze. Dat wordt vast op prijs gesteld.

Direct naar het handboek kitesurfen →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Kitesurfen voor beginners - de niveaus
Kitsurfen, Kitesurfen, Kiteboarden
complete-uitleg-kitesurfen-een-kitesurf-handboek