Kitsurfen – de beste tips en hacks

Kitsurfen, Kitesurfen, Kiteboarden
Even iets rechtzetten voor geïnteresseerden in kitesurfen. Kitsurfen is kitesurfen of kiteboarden

Kitesurfen is een populaire watersport. Wist je dat ‘kitsurfen’ vaak gebruikt wordt als zoekterm voor kitesurfen en kiteboarden. Zelfs in de media. Wellicht geldt hier het spreekwoord. ‘De klok hebben horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt.’ Geen punt hoor. Daarnaast is de informatievoorziening over kitesurfen nog versnippert. Met KitesurfPro.nl brengen we daar verandering in. Hier vind je actuele en betrouwbare informatie voor alle kitesurfers en iedereen die er interesse in heeft.

Veelgestelde vragen kitesurfen – kitesurf FAQ

Wil je snel basisinformatie kitesurfen, dus geen kitsurfen ;-), lezen en wegwijs worden in deze wind- en watersport? Daarvoor hebben we een kitesurfen FAQ pagina met veelgestelde vragen. We geven in het kort antwoord op de meest gestelde vragen.

Naar de veelgestelde vragen kitesurfen →

Kitesurfen, een kitesurf handboek
Kitesurfen, een kitesurf handboek

Kitesurf handboek, geen kitsurf handboek

Wil je meer lezen en de beste tips en hacks weten over kitesurfen? Daarvoor geven we graag uitleg kitesurfen in onze kitesurfblogs en vaste pagina’s op de site. Gewoon online, actueel en gratis. Zo hebben we een complete uitleg kitesurfen voor je met meer dan 50 items. Zie het als een soort kitesurf handboek. Hiernaast schrijven we ook over kitefoilen, wingsurfen en wingfoilen.

Naar het kitesurf handboek →

Dus… Voor de geïnteresseerden in veronderstelling dat onze mooie sport kitsurfen heet. Het is je nu duidelijk geworden dat we het hebben over kitesurfen en kiteboarden. Geniet van de informatie op kitesurfpro.nl.

Like onze facebook-pagina en ontvang updates als eerste →

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Kitesurfen voor beginners - de niveaus
nvision naish pivot review
Kitesurfen november