Kitesurfen met de GoPro Max 360: montage tips en spectaculaire beelden

0
Kitesurfen met GoPro Max 360

Wij gebruiken met veel plezier momenteel de GoPro Hero7 Black en inmiddels zijn de GoPro Hero8 en GoPro Max 360 toegevoegd aan de GoPro actiesport camera’s.

Dat de GoPro Max 360 geen opvolger is van de reeks aan GoPro’s blijkt direct uit de naam. Het is een andere actiecamera volledig gericht op het rondom ‘360 graden’ filmen van actiesport momenten.

Kitesurfen met GoPro Max 360
Nick Jacobson aan het kitesurfen met de GoPro Max 360

Als je niet weet wat je mist heb je er ook geen behoefte aan. Zo was het voor ons met de GoPro Max 360. We hadden er ons nooit in verdiept. Tot kort geleden professioneel kitesurfer Nick Jacobsen met een spectaculaire kitesurfvideo kwam waarin hij op een bijzondere wijze gefilmpt word. Net alsof er een drone strak achter heb bleef vliegen. Het leverde schitterende beelden op. Bekijk de kitesurfvideo met de GoPro Max 360 hier.

Kitesurfen met GoPro Max 360
Tom Court aan het kitesurfen met GoPro Max 360

Gisteren kwam Tom Court, ook professioneel kitesurfer, met antwoord op de vraag hoe deze epische kitesurfactiefoto’s en -video’s worden geschoten met een GoPro Max 360 camera. In een kitesurfvlog legt Court uit hoe hij een speciaal aangepast GoPro Max-houder maakt voor de achterkant van een trapeze waarmee je kunt kitesurfen. Natuurlijk kan op deze wijze de GoPro Max 360 gebruikt worden voor tal van sporten en activiteiten. De uitleg is helder en beelden zijn schitterend, bekijk ze hier.

De test is geslaagd en geeft een super inzicht dat de GoPro Max 360 weer nieuwe mogelijkheden biedt om het kitesurfen vast te leggen. Die gaat dus op ons verlanglijstje.

PLAATS EEN REACTIE

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in