Nieuwe kitesurf shop Brouwersdam Alohallo

Kitesurf shop Brouwersdam Alohallo
Nieuwe kitesurf shop Brouwersdam Alohallo. Foto: Instagram Alohallo

Dat er een nieuwe kitesurf shop bij komt hoor je niet dagelijks. Dat er meerdere kite shops op één kitesurf spot zitten al helemaal niet. Toch hebben we beet op beide punten. In het voorjaar hopen we een kitesurf shop op de Brouwersdam rijker te zijn: Alohallo.

Meer dan een kitesurf shop

Alohallo heeft naast de kitesurf shop ook een kitesurf school en verzorgt zodoende kitesurf les, kitefoil les, en wingfoil les. Daarnaast kan je er powerkiten, streetsurfen en suppen. Ook heeft Alohallo beachwear, coole accessoires, souvenirs en een surfshop. 

Kitesurf shop Alohallo opening

Kitesurf merken Duotone en ION

Via Instagram wordt langzaamaan bekend welke merken gevoerd gaan worden. In ieder geval een heuse beachwear kledinglijn met coole accessoires en souvenirs. Merken die we tegenkomen zijn Loard of the Board, Superdry, Deus, Reef, Havianas, O’Neill, Poederbaas, Penny, Ichi en Tooco Beachwear. Wij zijn natuurlijk nieuwsgierig naar de kiteshop van Alohallo. Daarin komen we in ieder geval samenwerking met Duotone en ION tegen.

Kitesurf shop Brouwersdam Alohallo

We wensen Alohallo veel succes met de laatste loodjes qua opbouw. Vanzelfsprekend komen we graag langs in het voorjaar. Oh ja, het adres van Alohallo is Paal 15 naast strandpaviljoen Brouw. Het complete adres is Brouwersdam Buitenzijde 20, 3253 MM te Ouddorp. Volg de voortgang zelf via de website van Alohallo.

Overzicht alle kitesurf winkels in Nederland

We hebben kitesurf shop Alohallo aan de Brouwersdam vast toegevoegd aan ons overzicht kitesurf winkels Nederland. Daarin vind je alle kitesurf winkels in Nederland.

Kitesurfen Brouwersdam

Dat de Brouwersdam kitesurfers veel plezier biedt is wel duidelijk. Het is een prachtige kitesurf spot. Hoe druk ook, er is altijd wel een plekje te vinden om te doen wat je wilt. Of het nu gaat om kitesurfen, kitefoilen, wingfoilen, wingsurfen, blokarten, buggy kiten en / of powerkiten. Voor ieder wat wils op activiteitenstrand Brouwerdam. Lees wat kitesurf spot Brouwersdam in Zeeland te bieden heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

ALUULA Composites
Black Friday kitesurf deals
Wingfoilen met weinig wind. Een optie voor bij 5 knopen