Decathlon boardbag review: zo blijft je auto droog en schoon

Review van de Decathlon boardbag

Inmiddels ben ik ruimt 1,5 jaar in het bezit van een ‘boardbag’ voor mijn twintip. Een rechttoe rechtaan boardbag zonder toeters of bellen. Dus geen reistas met extra bescherming of dergelijks. Voor mij is dit niet een extra gadget gebleken die ongebruikt in de kast is beland. Ik leg je graag uit waarom en vandaar deze Decathlon boardbag review.

Boardbag twintip tegen schaamte bij het liften

De reden ontstond vanuit een stukje respect voor andermans auto. Ik reis regelmatig samen met mijn schoonvader naar zee. Hij heeft ook een superlieve hond die je vast al vaker hebt gezien in mijn filmpjes. De hond in de kofferruimte en mijn kitesurf-materiaal op de achterbank dus. Dat was niet schoon en droog te houden. Zeker niet na stormsessies in de winter. Met een groot schuldgevoel als gevolg. Want naast het zand in de auto zaten er op een bepaald moment zelfs zoutkringen in de bekleding.

Storm, regen en veel zand. Een boardbag waar al je kitegear in kan is dan geen overbodige luxe…

Decathlon boardbag werkt prima

Ja, het werkt. Ook een rechttoe rechtaan goedkope Decathlon boardbag van 19,99 Euro bewijst zijn dienst.

Zoals je ziet past mijn Naish Motion 138 x 42 cm met gemak in de Decathlon kiteboard boardbag. De boardbag is voorzien van versterking op de plekken waar de vinnen zitten. Daarnaast is hij na maanden nog waterdicht. Daarbij past in de Decathlon boardbag feitelijk al je natte kitesurf uitrusting als je vanaf het water weer huiswaarts gaat. Dit vind ik ideaal. Ik gebruik de kitesurf boardbag inmiddels ook als ik niet met andere mensen carpool om te gaan kitesurfen. Als gevolg is mijn auto ook een stuk schoner te houden.

Decathlon boardbag review. Een goedkope rechttoe rechtaan boardbag zonder toeters of bellen…

Nooit meer met natte ‘kitegear’ in de auto en door je huis

Misschien herkenbaar. Als ik thuiskom na het kitesurfen spoel ik mijn spullen in de tuin af. Ik moet daarvoor omlopen of door mijn woonkamer. Meestal is het door de woonkamer dus. Perfect aan deze boardbag is, dat ik alle natte spullen in de boardbag kan stoppen. Dus niet alleen mijn twintip, maar ook mijn kite bar, wetsuit, trapeze, schoentjes etc. Dit past prima en zo heb ik één tas in de auto en thuis waarin alles zit wat afgespoeld moet worden. De auto en het huis blijven netjes.

Het thuisfront ook een stuk tevredener. En als ik carpool heb ik geen schaamtegevoel meer. Hoppa…

Twintip boardbag kopen

Onze twintip boardbag bestel je online bij Decathlon voor 19,99 Euro. Ze zijn niet altijd op voorraad en kijk dus ook gerust eens bij je favoriete kitesurf winkel voor het aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

North Orbit 2023 review
North Reach 2024 review
Test Rain-X met kitesurfen op een GoPro