KOTA 2021 – Alle video entries Red Bull King of the Air 2021

3

Van de recent gehouden Cold Hawaii Big Air in Denemarken door naar de Red Bull King of the Air (KOTA) 2021 in Kaapstad. Dit is Kevin Langeree, drie maal KOTA winnaar, gelukt. Wat zal hij trotst geweest zijn. Niet allerminst omdat Kevin in het jaar waarin hij het kitesurf merk Reedin is gestart al zo’n gave prijs won. Maar juist ook omdat hij direct was verzekerd van deelname aan de Red Bull King of the Air 2021.

KOTA - Red Bull King of the Air 2021

KOTA 2021

De Red Bull King of the Air is al jaren dé kitesurfwedstrijd die de sport in zijn meest extreme vorm belicht. Big Air is de gevraagde vaarstijl waarbij deelnemende kitesurfers alles uit de kast moeten halen om zo hoog mogelijk te springen. Daarbij moet de hoge sprong dan ook nog eens zo extreem mogelijk zijn. Bijvoorbeeld door megaloops in combinatie met één of zelfs meerdere (gecombineerde) trucs.

Videoselectie KOTA voor kitesurfers

Inzending kunnen volgens restricties worden ingediend. Entry videos mogen door iedereen worden ingediend vanuit alle delen van de wereld. Sluitingsdatum is 30 november. Haast is geboden dus. Wind is er van het weekend hopelijk genoeg voor als je nog een video moet maken. 😉 Je video indienen kan hier. Op 10 december wordt vervolgens bekendgemaakt wie door de selectie is gekomen een aan de KOTA mag deelnemen.

Ingediende video entries

We komen online al een aantal ingediende kitesurfvideo’s tegen. Stuk voor stuk zeer spectaculair. Geniet van de inspiratie onder het genot van een warme chocomel. Of ga zelf ook voor deelname of een spectaculaire megaloop

Erik Iida

Clement Huot

Shaun Bennet

Lucas Gramstrup

Airton Cozzolino Lopes

Stig Hoefnagel

Tom Bridge

Lasse Walker

Giel Vlugt

Jamie Overbeek KOTA entry video

Sean Overbeek

Liam Whaley

Vetea Boersma

Nicolas Gambier

KOTA 2021

De Red Bull King of the Air (KOTA) 2021 wordt gehouden tussen 30 januari en 14 februari 2021. We volgen het op de voet en delen het gaafste en belangrijkste nieuws van de deelnemers en de Red Bull organisatie met je.

3 REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in