Naish Apex bindingen 2019-2020 review

Naish Apex 2019-2020
Naish Apex 2019-2020

We hebben het Monarch kiteboard getest in combinatie met de Naish Apex bindingen. Dit kitesurf blog staat dan ook in het teken van een Naish Apex bindingen 2019-2020 review. We kennen de Naish Apex al jaren. Inmiddels zijn ook de Naish Apex 2021 bindingen uit. De Naish Apex bindingen zijn ontworpen voor comfort en boardgevoel. We kunnen feitelijk niets anders zeggen dan dat dit klopt.

Samenvatting Naish Apex bindingen 2019-2020 review

  • De Naish Apex bindingen zitten als gegoten. Ze zijn per voet op vier plekken verstelbaar en zorgen zodoende voor super comfort en grip.
  • Het voetbed is zacht en ontpopt zich als schokdemper. Daarnaast beschikt de binding over verschillende hielondersteuning. Hiermee kan je kiezen of je zachte of harde hielondersteuning wil. Zacht hielondersteuning is geen overbodige luxe bij een stijf kiteboard. Bijvoorbeeld voor de enkels en knieën.
  • De Naish Apex bindingen zijn heel goed verstelbaar op alle fronten: op de wreef, hoek ten opzichte van het kiteboard; het voetbed naar voor of naar achter; meer of minder steun aan de zijkanten. Alles kan.
  • Ook zijn de bindingen in verschillende maten te verkrijgen. Dit kan iets zijn om over na te denken als je vaker of in de winter met neopreen schoentjes vaart.

Eindconclusie

De Naish Apex bindingen 2019-2020 review is geslaagd. Doordat ze op alle punten verstelbaar zijn, zitten ze als gegoten. De demping is tevens ontzettend goed.

Lees ook de review over het Naish Monarch kiteboard →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

North Orbit 2023 review
North Reach 2024 review
Review van de Decathlon boardbag