Wingfoil World Tour Tarifa: 27-30 December

Wingfoil-wedstrijd-Tarifa-Wing-Pro-2020

Het ziet ernaar uit dat er tussen kerst en oud & nieuws nog een wingfoil wedstrijd gevaren wordt. De Tarifa Wing Pro wedstrijd is bevestigd door de Global Wingsports Association. Zoals de naam verklapt is de locatie Tarifa (Spanje). Op naar opnieuw een Wingfoil World Tour wedstrijd dus.

Surf Freestyle format

Het format voor de Tarifa Wing Pro wingfoil competitie is Surf Freestyle. Trucs dus en voor buitenstaanders ziet dit er soms wat gek uit. Je kunt je nauwelijks voorstellen wat voor freestyle trucks inmiddels uitgevoerd wordt door wingfoilers. Wat dacht je van een Back Mobe 7 met grab, een KGB en een Slim 7. Allen recent vertoond tijdens de GKA Freestyle Super Grand Slam 2020 gehouden in Brazilië.

Wingfoil World Tour Tarifa

‘Wingfoilen’ is de sport

De Wingfoil World Tour is qua naam recent officieel gemaakt als onderdeel van de Global Wingsports Association (GWA). Het specifiek maken van wingfoilen in de naam, geeft aan dat de sport verder gaat als wingfoilen. Voorheen waren en tal van namen die gebruikt werden. Het doel van de Wingfoil World Tour is een professionele wereldcompetitie opzetten en de wereld laten zien wat wingfoilen allemaal in zich heeft. Nu eerst op naar de Wingfoil World Tour Tarifa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

wingsurfer
Leren wingsurfen
Wingsurfen snel populairder dan kitesurfen en windsurfen