Kitesurf-vakantie Fuerteventura – Rita Arnaus en Julia Castro nemen je mee

Even een hart onder de riem. Dat kunnen fervent kitesurf-vakantiegangers wel gebruiken. Covid-19 brengt immers doorlopend aanpassingen in reisrestricties. Voor een kitesurf-vakantie Fuerteventura geldt momenteel kleurcode oranje (alleen noodzakelijke reizen). Daarnaast is in Nederland door de gedeeltelijke lockdown de kitesurf-wedstrijdkalender nagenoeg compleet gestagneerd.

Kitesurf-vakantie Fuerteventura

Fuerteventura is een eiland in de Atlantische Oceaan. Het staat letterlijk in teken van watersport. Op kite-vakantie naar Fuerteventura betekent nagenoeg altijd goede wind en veel verschillende kitesurf spots in combinatie met heerlijk weer. Ook de inhammen met rustig water maakt Fuertaventura een goede bestemming om het kitesurfen onder de knie te krijgen. Dit zijn kortweg al een paar ingrediënten voor een top kitesurf-vakantie.

"<yoastmark

Rita Arnaus en Julia Castro nemen je mee

Rita Arnaus bezocht Julia Castro, ook wel ‘Fuertejulia’ genoemd, thuis op Fuertaventura. Beiden professioneel kitesurfers op wereldniveau. Weliswaar opgenomen in juli maar het geeft een leuke impressie van het eiland. Tevens van de kitegirls Rita Arnaus en Julia Castra die wel in zijn voor avontuur. Hopelijk krijgen wij ook nog eens de kans om op kitesurf-vakantie naar Fuerteventura te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Kitesurfen december - Winterkiten
Kitesurf vakanties
Kitesurfen in januari in Nederland met cap, schoenen, handschoenen aan. Kitesurfer: Jasper Dijkman