Lords of Tram Big Air wedstrijd met gave entry video van Jamie Overbeek

Lords of Tram - Big Air kitesurf event

Dat kitesurfwedstrijden weer in volle gang zijn had je vast al door. Niet alleen in Nederland maar wereldwijd stapelen de berichten zich op over gehouden en geplande wedstijden. Dit is overigens ook het geval bij het wingfoilen. Lords of Tram is een big air kitesurfwedstrijd voor de kust van het Franse Gruissan. Daar kan het trouwens flink waaien door de Tramontane wind uit het noordwesten.

Lords of Tram dit jaar BAKL tourstop

Het Lord of Tram big air evenement gaat door vanaf 25 tot 30 knopen en is een tourstop van de Big Air Kite League (BAKL). Naast de top 9 van BAKL gemeten na het Tatajuba Fest, twee wildcards en de vier finalisten van 2020 kon elke kitesurfer zich aanmelden. Selectie verloopt door middel van een ingezonden video. Dit kennen we onder andere van de Red Bull King of the Air.

Entry video van gebroeders Overbeek

Voor wie Jamie Overbeek nog niet kent is het gaaf om ons eerste interview met hem te bekijken of het interview na zijn optreden tijdens Cold Hawaii vorig jaar in Denemarken. Jamie heeft, samen met zijn broer Sean Overbeek, zijn zinnen gezet op Lords of Tram. Zodoende hebben de broers entry video’s ingestuurd ter beoordeling. Bekijk de prachtige beelden vol inspiratie. Hopelijk worden zowel Jamie als Sean geselecteerd om deel te nemen.

Entry video Jamie Overbeek

Jamie Overbeek zijn entry video voor Lords of Tram. Het laden van de video van Sean lukte even niet. Bekijk hem op youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Interview big air kitesurfer Sean Overbeek met KiteusurfPro. Foto door Samuel Tome.
KOTA 2023 - Alle informatie over de Red Bull King of the Air 2023
KOTA 2022