Actuele wind, windrichting, windstoten. Beste wind data

Actule wind

Op deze pagina en sub pagina’s lees je alles over kitesurf wind. Bijvoorbeeld de actuele wind, de actuele weersituatie en waterstand. Naast de actuele wind hebben we ook de beste links voor de weer en windvoorspelling. Het is telkens belangrijk jezelf de vraag te stellen: “Kan ik vandaag kitesurfen?” Lees hier waar je op moet letten. Tip: sla deze pagina op je beginscherm op van je smartphone (zo werkt het).

Beste actuele windkracht data

Windy actueel en windvoorspelling

Windy windkracht voorspelling geeft zowel de actuele wind weer als de wind voorspelling weer. Verder ook de windrichting voorspelling tot 2 dagen vooruit. Daarnaast kan je op de legenda klikken en bijvoorbeeld de verwachte windstoten bekijken en per locatie inzoomen.

Actuelewind actueel wind en windkracht voorspelling

Wind per kitespot Nederland - Actuelewind.nl

Acuelewind.nl is een speciaal gemaakte winddata website met daarop actuele wind data inclusief vragen van meer dan 30 kitespots. Specifiek wordt per kitespot ook aangeven hoe de windrichting is. Voor de windvoorspelling per kitespot wordt winddata getoond van Windfinder.

Firestorm: actuele windkracht vs voorspelling met getij

Windvoorspelling, wind en getijde op Karel.Firestorm.nl

Karel.firestorm.nl is een initiatief van Karel. Zijn geintegreerde grafieken geven een goed overzicht van Brouwerdam, Hoek van Holland, IJmuiden en Den Helder. Zowel van de actuele wind en windvlagen. Daarnaast ook van de windvoorspelling de komende uren inclusief waterstanden.

Actuele wind KNMI en waarschuwingen

Windrichting voorspelling, windstoten, windkracht, windsnelheid op KNMI.nl

KNMI.nl is het specifieke Nederlandse Meteorologisch instituut. Je kan er raadplegen of er waarschuwingen zijn. Zo ja, welke code van kracht is. Daarnaast heb je verschillende kaarten en tabellen. Bijvoorbeeld van de actuele windkracht (bft), windsnelheid (m/s) en windstoten (km/uur).

Rijkswaterstaat actuele wind en windvoorspelling

Rijkswaterstaat wind en verwachting

Op waterinfo.rws.nl vind je een dynamisch kaart van Nederland met daarop de actuele windkracht en een legenda. Ook kan je ook 3 opties selecteren voor de windvoorspelling op veel locaties.

Weerplaza actueel wind en voorspelling

Weerplaza wind overzicht met windstoten

Weerplaza.nl heeft verschillende weerkaarten. Zo ook een interessante actueel wind overzicht met de mogelijk de windverwachting tot 2 dagen vooruit te bekijken. Daarnaast kan je een kaart oproepen met daarop de windstoten.

Buienradar gevoelstemperatuur

De gevoelstemperatuur (wind chill) wordt berekend aan de hand van de gemeten temperatuur en de windsnelheid. Immers, hoe kouder het is en hoe harder het waait, des te kouder voelt het aan. Lees meer over gevoelstemperatuur of raadpleeg de actuele gevoelstemperatuur.

Sneewradar: sneeuwval en voorspelling

Sneeuw radar voor de actuele sneeuwval en verwachte sneeuw in cm in Nederland

Naast de links naar de beste bronnen voor de actuele wind en windvoorspelling voor kitesurfers hierbij een link naar een sneeuwradar. Voor snowkiters speciaal een link naar buienradar sneeuwradar met de actuele sneeuwval en sneeuw voorspelling in Nederland.

Windvoorspelling subpagina’s

Naast de beste links naar de actuele wind hieronder de subpagina’s. Bijvoorbeeld naar informatie over windvoorspelling een aantal dagen vooruit.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

2023 natste jaar ooit