Kitesurf winkels open. Dit is wat weer mag

kitesurf winkels open
Kitesurf winkels open. Nieuwkomer Alohallo op de Brouwerdam opent nu ook echt haar deuren.

Vandaag is het zover: kitesurf winkels open! Alle winkeliers mogen na een sluiting van meer dan vier maanden onder voorwaarden hun winkel weer openen. De reacties van de kitesurf winkels zijn zeer enthousiast. Ze zijn heel blij dat ze weer echt open mogen. Nieuwkomer Alohallo op de Brouwesrdam opent zodoende nu ook echt haar deuren.

Welkom zonder afspraak

Kitesurf winkels open: vrij ruiken, voelen, passen en testen mag weer

Wij natuurlijk ook. Want zo kan je makkelijk weer een keer langswippen bij je favoriete kitesurf shop of andere kite shop. Niets is immers zo fijn als persoonlijk advies, uitrusting te kunnen passen en materiaal waarin je geïnteresserd bent even in je handen te hebben. Als we het hier hebben over kitesurfen, dan geldt dit natuurlijk ook voor dezelfde shops die vaak ook wingsurf, wingfoil, surf, windsurf materiaal en ander watersport materiaal verkopen.

Geen afspraak meer nodig

Er zijn nog steeds voorwaarden maar winkeliers hoeven niet meer vooraf afspraken te maken met klanten. Zo hoeven klanten ook niet meer vooraf een afspraak te maken om langs te komen.

Terrasje pakken, geen punt

Ook kan er weer een terrasje gepakt worden. Heerlijk na je kitesurf sessie. Ook de avondklok is per vandaag niet meer van kracht. Een kort overzicht coronamaatregelen vind je op Rijksoverheid.nl.

Kite shops open - Terrasje pakken bij de Bronutti Beachclub
Een terrasje pakken mag weer. Bijvoorbeeld bij de Brunotti Beachclub aan het Oostvoornse meer.

Kitesurf winkels open: tips

We zien leuke bemoedigende berichten van kitesurf winkels in Nederland. Men is er ontzettend blij mee en misschien gaan we zelfs weer wat testdagen tegemoet. Tegelijkertijd wordt begrip gevraagd voor het feit dat niet al het kitesurf materiaal op voorraad is. Tekorten aan grondstoffen en materialen om kites, wings, zeilen etc. mee te kunnen produceren. Daarnaast zijn er problemen met het transport. Kitesurf winkels hebben er last van en wellicht ervaar jij dit ook. We hebben dit recent uitvoerig toegelicht en je tips gegeven hoe je daarmee om kan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs en reacties

Black Friday kitesurf deals
Lockdown kitesurfen
Kitesurfen Brouwersdam